Τρόμαξε όταν πήγε να πάρει τον κουβά που είχε αφήσει στο χωράφι στην Εύβοια του λίγα λεπτά νωρίτερα – Κάτι το απίστευτο είχε μπει μέσα στο κουβά όπως θα δείτε και εσείς στην φωτογραφία – Ένας επισκέπτης που συνήθως προκαλεί φόβο σε όσους δεν τον ξέρουν
Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο χωράφι τις μέρες του καλοκαιριού και οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και αργές.
Η παρατήρηση στην αρχή τον τρόμαξε αλλά αργότερα έμεινε ψύχραιμος με αυτό που είδε μέσα στον κουβά στο χωράφι του στην Εύβοια.
Δεν είναι απλή υπόθεση να συναντάς αυτό το πλάσμα σε ένα χωράφι και να μένεις και ψύχραιμος.
Την ώρα που έκανε τις εργασίες του στο χωράφι, ξάφνου εμφανίστηκε μπροστά του ένας επισκέπτης που συνήθως προκαλεί φόβο σε όσους δεν τον ξέρουν και τον βλέπουν για πρώτη φορά.
Σε όσους τον έχουν συναντήσει πολλές φορές έχουν μάθει να μην τρομάζουν και να μην ασχολούνται ποτέ μαζί του. Αν δεν τον ενοχλήσεις, να είσαι σίγουρος ότι ούτε αυτός θα σου κάνει κακό.
Γνωρίζουν ότι θα περάσει από δίπλα τους και θα φύγει χωρίς να τους πειράξει. Ο ίδιος δεν το είδε όταν πέρασε από δίπλα του. Αθόρυβα πήγε σε έναν κουβά και μπήκε μέσα. Κουλουριάστηκε αλλά δεν μπορούσε να φύγει.
Την συγκεκριμένη στιγμή, δεν μπορούσε να φύγει και ήταν εγκλωβισμένο στον συγκεκριμένο κουβά.
Έκανε την εμφάνιση του στο χωράφι και μάλιστα στον κουβά που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. Όταν χρειάστηκε τον κουβά για να ποτίσει, τότε έμεινε με τον στόμα ανοιχτό.
Στην αρχή δεν το πρόσεξε αλλά λίγο αργότερα κατάλαβε ότι κάτι κουβαλούσε μέσα στον κουβά.
Και έπεσε μέσα, μιας και στον κουβά ήταν ένα φίδι όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. Το φίδι προσπαθούσε να βγει έξω από τον πλαστικό κουβά αλλά γλιστρούσε και ήταν δύσκολο.
Δεν πανικοβλήθηκε αλλά αναποδογύρισε τον κουβά και το ελευθέρωσε.
Πρόκειται για ένα φίδι το οποίο ελευθέρωσε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης και το άφησε να ζήσει ελεύθερο στη φύση.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.
Χαλκίδα: Κάτι περίεργο συμβαίνει και τρομάζει τους οδηγούς
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


