Υπάρχουν 2 δύσκολες δουλειές στην Εύβοια – Θέλει κότσια για να τις κάνει κάποιος – Δεν υπάρχει ωράριο – Μπορεί ένα λάθος να αποβεί μοιραίο και είναι πολύ τρομακτικές κατά την εκτέλεση τους – Δείτε ποιες είναι.
Είναι οι πιο δύσκολες δουλειές στην Εύβοια και χρειάζεται καθαρό μυαλό για να τις κάνει κάποιος.
2 φουλ δύσκολες δουλειές που θέλει ψυχή και μεγάλη προσοχή ενώ η αδρεναλίνη είναι διαρκώς στα ύψη.
Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και πλήρη απομόνωση του φόβου κατά την διάρκεια της δουλειάς.
Είναι η πιο δύσκολες δουλειές στην Εύβοια γιατί δεν υπολογίζει το ύψος και είναι πάντα αντιμέτωπη με τον κίνδυνο.
Μία δύσκολη δουλειά στην Εύβοια: Ένα λάθος και μπορεί να τα ανατρέψει όλα
Πρόκειται για την δουλειά του αλπινιστή που είδαμε στα Ήλια της Βόρειας Εύβοιας. Ο όρος αλπινισμός είναι η ορειβασία σε μεγάλο υψόμετρο, με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας που περιλαμβάνει πολλές φορές και παραδοσιακή αναρρίχηση.
Ονομάστηκε αλπινισμός, γιατί παλαιότερα οι πιο τολμηρές αναβάσεις γίνονταν στις Ευρωπαϊκές Άλπεις.

Εκεί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να απομακρύνουν τα βράχια και να ξεκινήσουν οι εργασίες δημιουργίας του δρόμου Λίμνης – Αιδηψού.
Δεν υπολογίζουν καιρικές συνθήκες και κάτω από τον σκληρό ήλιο ή το αγιάζι κάνουν την πιο δύσκολη δουλειά στην Εύβοια.
Δείτε το βίντεο με την πιο δύσκολη δουλειά στην Εύβοια
Μία φουλ δύσκολη δουλειά στην Εύβοια με πολύ κρύο
Άλλη μια φουλ δύσκολη δουλειά στην Εύβοια που είναι αντιμέτωπη με το κρύο, είναι η παρακάτω.
Είναι από τις πιο τρομακτικές φωτογραφίες από την Στενή.
Είναι βραδινές ώρες με το κρύο να είναι τσουχτερό μιας και το θερμόμετρο ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου.
Και όμως σε τέτοιες καταστάσεις πολλοί επιλέγουν να κάθονται στο σπίτι, μιας και είναι αδύνατον να αντέξουν το κρύο και τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες. Και όταν μιλάμε για την Στενή, οι χαμηλές θερμοκρασίες παίζουν τον πρώτο ρόλο.
Οι περισσότεροι τέτοιες ώρες, προτιμούν την ζεστασιά του σπιτιού τους. Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια και ακόμα και με πολύ κρύο είναι στο επάγγελμα.
Δεν υπάρχει το ζεστό γραφείο αλλά ο αγώνας για να μην λείψει από κανένα νοικοκυριό το ρεύμα.
Είναι οι ήρωες της κακοκαιρίας που με το χιόνι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.
Αν παρατηρήσετε καλύτερα την παραπάνω φωτογραφία στην Στενή, θα δείτε έναν εναερίτη, βραδινές ώρες να είναι ανεβασμένος σε κολόνα της ΔΕΗ και να προσπαθεί να επιδιορθώσει την βλάβη που είχε υποστεί το δίκτυο.
Δεν υπάρχει ωράριο και όλο το 24ωρο είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους ευατό.
Τελικά κατάφερε να δώσει ρεύμα σε κάποια σπίτια που είχαν πρόβλημα ηλεκτροδότησης.
Παρακάτω θα δείτε μια φωτογραφία που θα τρομάξετε αν συνειδητοποιήσετε την δύναμη ψυχής αυτών των ανθρώπων.
Μία από τις 2 φουλ δύσκολες δουλειές στην Εύβοια.
Ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο
Ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο. Δεν ξεχνάμε την Πρωταπριλιά του 2021 όπου μια δυσάρεστη είδηση πάγωσε την Εύβοια.
Απίστευτη τραγωδία συνέβη στις τρεις το μεσημέρι στο Γυμνό όπου τέσσερα μέλη συνεργείου που συνεργαζόταν με τον ΔΕΔΔΗΕ χτυπήθηκαν από ρεύμα.
Σε μια κολώνα ήταν οι άτυχοι άντρες όταν συνέβη το μοιραίο. Μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην Εύβοια.
3 άτομα έχασαν την ζωή τους μιας και το επάγγελμα του εναερίτη είναι το πιο δύσκολο.
Οι τρεις εργαζόμενοι έχασαν την ζωή τους, ενώ ένα άτομο ήταν σοβαρά τραυματισμένο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.
Χαλκίδα: Κάτι περίεργο συμβαίνει και τρομάζει τους οδηγούς
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

