
Την δική του πληροφόρηση μοιράζεται μαζί μας ο δημοσιογράφος του evianews.com και newse.gr, Γιώργος Κουτσελίνης.
Πρόκειται για το επίδομα ελαστικών 2022 που πολλοί Ευβοιώτες ρωτούν αν υφίσταται στην χώρα μας. Πολλοί κάνουν αναζητήσεις στο διαδίκτυο και ψάχνουν αν θα δοθεί και μάλιστα πόσα χρήματα θα είναι. Ψυχραιμία. Δεν υπάρχει ένα τέτοια επιδότηση ελαστικών στην χώρα μας ή τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί. Ακούγεται ότι ίσως να γίνει και αυτό και να δοθούν κάποια χρήματα τα οποία δεν θα ξεπερνούν τα 200 ευρώ.
Την ίδια ώρα, μια δυσάρεστη έκπληξη έχει έρθει από τον Σεπτέμβριο για τους οδηγούς που βλέπουν μετά τη βενζίνη και το αυξημένο κόστος συντήρησης, να έχουν «απογειωθεί» και οι τιμές στα ελαστικά αυτοκινήτων.
Πότε ξεκίνησε η συζήτηση για το επίδομα ελαστικών 2022 που αναζητούν πολλοί χρήστες του διαδικτύου
Πέρσι τον Μάρτιο, στο τραπέζι είχε πέσει για τα καλά και η συζήτηση που αφορούσε τους ρύπους που εκπέμπει ένα αυτοκίνητο κατά τη χρήση του, τόσο από τα φρένα -από τη φθορά στα τακάκια- όσο και από τα ελαστικά, με την τριβή τους στο οδόστρωμα και την απελευθέρωση μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα.
Πράσινο φως για την επιδότηση ελαστικών
Ειδικά για τα ελαστικά, σε επίπεδο Ε.Ε. φαίνεται πως υπάρχει ήδη το νομικό πλαίσιο που επιτρέπει στα κράτη-μέλη να επιδοτούν, εκτός από την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, και την αγορά «πράσινων» ελαστικών. Με λίγα λόγια δίνουν το πράσινο φως για το επίδομα ελαστικών.
Μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχουν γίνει κάποιες ανακοινώσεις. Δεν σημαίνει βέβαια από την άλλη ότι δεν το σκέφτεται το επιτελείο της κυβέρνησης μιας και μία τέτοια κίνηση γίνεται στην Ιταλία και αφορά την επιδότηση ελαστικών.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.
Χαλκίδα: Κάτι περίεργο συμβαίνει και τρομάζει τους οδηγούς
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

