Πώς μπορείτε να μεταφέρετε τα εκλογικά σας δικαιώματα
Όταν έρχονται οι εκλογές πολλοί ρωτούν για το πως μπορούν να μεταφέρουν τα εκλογικά τους δικαιώματα.
Δεν είναι καθόλου δύσκολη διαδικασία αν θέλει κάποιος να το πράξει. Αν είναι μόνος, η διαδικασία είναι ακόμα πιο εύκολη.
Αν είστε έγγαμος χρειάζονται αιτήσεις και των δύο ενδιαφερόμενων. Αν υπάρχουν και ενήλικα παιδιά, για να μεταφέρετε τα εκλογικά σας δικαιώματα θα πρέπει να γίνουν και αιτήσεις αυτών μαζί με σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις.
Αν θέλετε να μεταφέρετε τα εκλογικά σας δικαιώματα μπορείτε να το κάνετε είτε σε ΚΕΠ, είτε στα γραφεία του Δήμου όπου διαμένετε.
Για να μεταφέρετε τα εκλογικά σας δικαιώματα θα χρειαστούν και αποδεικτικά στοιχεία για την τουλάχιστον διετή μόνιμη κατοικία στο Δήμο.
Με λίγα λόγια μπορείτε να προσκομίσετε λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ, εκκαθαριστικά εφορίας κλπ, που χρονολογούνται τουλάχιστον από διετίας, καθώς και ενός πρόσφατου.
Τα αποδεικτικά στοιχεία συνοδεύονται και από υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου για τη συνεχή από διετίας κατοικία του στο δήμο μεταδημότευσης.
Ορισμένοι δήμοι ζητούν και βεβαίωση περί τουλάχιστον διετούς μόνιμης κατοικίας από το αρμόδιο Τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας περιοχής όπου οι ενδιαφερόμενοι κατοικούν.
Τέλος για να μεταφέρετε τα εκλογικά σας δικαιώματα θα ζητηθεί και πιστοποιητικό γέννησης των συζύγων για μεταδημότευση από το Δήμο ή την Κοινότητα στην οποία είναι γραμμένοι οι σύζυγοι. Τα πιστοποιητικά αυτά μπορούν να αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.
Χαλκίδα: Κάτι περίεργο συμβαίνει και τρομάζει τους οδηγούς
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


