Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά, ενώ και ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έpωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί!
Στο μεταξύ η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό.
Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος! Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του.
Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να χωρίσουν για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει. Καθώς φιλιούνται με πάθoς η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι εpωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά!
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.
Χαλκίδα: Κάτι περίεργο συμβαίνει και τρομάζει τους οδηγούς
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

