Πανελλήνιες 2021-2022: Αυτό είναι το θέμα στην έκθεση

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία. Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να σχολιάσουν το κείμενο του Νίκου Γκάτσου «Στον Σείριο υπάρχουνε παιδιά». Το θέμα της έκθεσης αφορούσε στις «δεξιότητες και τα εφόδια για το μέλλον». Εξαιτίας της πανδημίας, οι πανελλαδικές εξετάσεις 2021 διεξάγονται με ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα προστασίας για τους υποψήφιους αλλά και για τους καθηγητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ – ΕΚΘΕΣΗ (ΓΕΛ) (https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2021/panelladikes_2021_iounios/them_glo_gen_210614.pdf)


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026

Χαλκίδα: Κάτι περίεργο συμβαίνει και τρομάζει τους οδηγούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ