Πρεμιέρα έκαναν σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία. Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να σχολιάσουν το κείμενο του Νίκου Γκάτσου «Στον Σείριο υπάρχουνε παιδιά». Tο θέμα της έκθεσης αφορούσε στις «δεξιότητες και τα εφόδια για το μέλλον».
Τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ερέτρια. Στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας ξέσπασε φωτιά και η άτυχη ηλικιωμένη πέθανε από αναθυμιάσεις.
Σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ) ΔΗΜΗΤΡΑ πραγματοποιήθηκε παρουσία της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα με κύριο θέμα συζήτησης τον από κοινού σχεδιασμό για την αξιοποίηση του χώρου. Η πρόταση του Δήμου Χαλκιδέων είναι η δημιουργία ενός Δημόσιου Ι.Ε.Κ Ζωϊκής και Φυτικής Παραγωγής, προωθώντας την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την περιοχή.
Σοκ στη Βοιωτία! Αστυνομικοί βρήκαν μία ηλικιωμένη γυναίκα μαχαιρωμένη από ένα κουζινομάχαιρο. Δράστης είναι ο ίδιος της ο γιος. Η τραγική μητέρα δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο, ενώ ο γιος συνελήφθη.
Σοκ σε σούπερ μάρκετ στη Χαλκίδα με έναν επίδοξο ληστή που πήγε να πάρει χρήματα απειλώντας με μία σύριγγα. Οι υπάλληλοι βρήκαν την ψυχραιμία τους και κάλεσαν την αστυνομία που λίγο αργότερα τον συνέλαβε.
Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους. Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι πρόσκαιρα έντονα, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.
Χαλκίδα: Κάτι περίεργο συμβαίνει και τρομάζει τους οδηγούς
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

