–Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Αμαρύνθου. Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα.
-Τραγική κατάληξη είχε το κολύμπι για μια 74χρονη έξω από τη Χαλκίδα. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Αυλίδας, μια 74χρονη. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
-Πανικός προκλήθηκε σε αυλή σπιτιού όταν άγνωστος μπήκε μέσα και άρχισε να αρπάζει μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάφερε να το πάρει είδηση και αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία που κατάφερε λίγο αργότερα να τον συλλάβει.
-Σημαντική ήταν η υποχώρηση στα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Εύβοια. Συνολικά 26 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Πρόκειται για 15 άντρες και 11 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 χρόνια.
Στην Εύβοια θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά τμήματα του νομού τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.
Χαλκίδα: Κάτι περίεργο συμβαίνει και τρομάζει τους οδηγούς
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

