Πότε ανοίγουν τα γυμναστήρια;

Καθυστερεί και άλλο το άνοιγμα των γυμναστηρίων καθώς ούτε χθες ανακοινώθηκε κάτι που να αφορά την επαναλειτουργία τους.

Το άνοιγμα των γυμναστηρίων δεν συμπεριλήφθηκε στη χθεσινή δέσμη μέτρων με τους λοιμοξιολόγους να εισηγούνται το άνοιγμα των γυμναστηρίων την τελευταία ημέρα του Μαΐου, αφού εκτιμηθεί η επιδημιολογική κατάσταση.

Με λίγα λόγια, τα γυμναστήρια σηκώνουν ρολά στις 31 Μαΐου, και η επαναλειτουργία τους θα γίνει σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και αναλογία πληθυσμού ένα άτομο ανά δέκα τετραγωνικά μέτρα και δύο self tests για τους εργαζόμενους.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

90 λεπτά από Χαλκίδα και νομίζεις ότι είσαι Μαλδίβες – Αυτή είναι η δίδυμη παραλία της Αγίας Άννας

Κύμη Εύβοιας: Παράτησε την πόλη, μετακόμισε σε χωριό και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα

Αυτή η παραλία στην Εύβοια δεν έχει ποτέ κύμα! Την έχετε αναγνωρίσει;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ