Έπαθαν πλάκα όταν είδαν στην Εύβοια κάτι περίεργο στη θάλασσα – Το μυστήριο της σκιάς που όλοι ρωτούσαν

Μια σκιά, εμφανίστηκε στη θάλασσα στην Εύβοια και όλοι έψαχναν να λύσουν το μυστήριο.
Η σκιά ήταν απίστευτη και έζησαν το κάτι το διαφορετικό λίγα μέτρα μακρυά τους.
Στην σκιά κρύβονταν κάτι αθόρυβο που με αργές κινήσεις πλησίαζε την ακτή με τους περαστικούς να παθαίνουν την πλάκα της ζωής τους.
Έζησαν κάτι σαν δέος να βλέπουν μια τόσο μυστηριώδης σκιά να επιπλέει στη θάλασσα.
Το περιστατικό έγινε στην Βόρεια Εύβοια, με πολλούς να κοιτούν με απορία.
Ξαφνικά στο βάθος είδαν ένα πλάσμα που σπάνια βλέπει κανείς στην Εύβοια. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν την ταυτότητα της στην αρχή.
Λίγα λεπτά αργότερα λύθηκε το μυστήριο μιας και μία φώκια κρύβονταν πίσω από την σκιά.
Η ίδια έδειχνε να αδιαφορεί στα περίεργα βλέμματα και ατάραχη να κολυμπά.
Μια απίθανη συνάντηση που έκανε πολλούς να δουν έστω και από μία φωτογραφία την μαγεία της φύσης.

Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Ξέρεις τι βάζεις στο τραπέζι σου; Στα My market ξέρεις.
Χαλκίδα: Κάτι περίεργο συμβαίνει και τρομάζει τους οδηγούς
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

