Εύβοια: Που βγήκε το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα;

δευτερο κομμα πασοκ, ευβοια, περιοχεσ

Σε τέσσερις περιοχές το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να βγει δεύτερο κόμμα στην Εύβοια, καταφέρνοντας να ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά του στην Εύβοια.

Δεύτερο κόμμα αναδεικνύεται σε τέσσερις δημοτικές ενότητες της Εύβοιας το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση των ψήφων για τις εκλογές 2023 στην Εύβοια.

Στις συγκεκριμένες περιοχές η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σαφές προβάδισμα και ακολουθεί το κόμμα του οποίου ηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μεγάλη ήταν η επιτυχία του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή της Κύμης και του Αυλωναρίου.

Στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου και πιο συγκεκριμένα στην δημοτική ενότητα Αυλώνος, η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε 32,29% και το ΠΑΣΟΚ 22,47% διατηρώντας προβάδισμα 2% από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην δεύτερη θέση ήταν το ΠΑΣΟΚ και στην περιοχή του Δύστου διατηρώντας προβάδισμα 0,4% από τον ΣΥΡΙΖΑ που τερμάτισε τρίτος.

Ανάλογη ήταν η κατάσταση και στην Κύμη με το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα συγκεντρώνοντας 23,33% με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο.

Μικρότερο προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να διατηρήσει το ΠΑΣΟΚ και στην δημοτική ενότητα Ιστιαίας τερματίζοντας στην δεύτερη θέση για μία μονάδα σε απόσταση από τον τρίτο.