Γυναικεία πέδιλα που θα δώσουν άλλη πνοή στο καλοκαίρι σου

Τα γυναικεία πέδιλα είναι ο σύμμαχος της γυναίκας σε κάθε της καλοκαιρινή εμφάνιση. Είναι αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει και της προσφέρουν άνεση σε κάθε της πάτημα.

Σήμερα θα δούμε όλες τις must have επιλογές, που θα δώσουν άλλο αέρα στις καλοκαιρινές σου βόλτες!

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή που μπορεί να θεωρηθεί και επίσημη είναι τα ψηλοτάκουνα γυναικεία πέδιλα. Τα ίδια είναι εντυπωσιακά και αναδεικνύουν το πόδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείς να τα επιλέξεις για μια ξεχωριστή εκδήλωση ή και για την βραδινή σου έξοδο, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Αν τα πέδιλα με τακούνι δεν ανήκουν μέσα στις επιλογές σου, μπορείς να κατευθυνθείς σε φλατ προτάσεις, με φθηνά και άνετα σχέδια που αποτελούν την απόλυτη τάση της εποχής. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε παντόφλες αλλά και κομψά mules και συνδύασέ τα με in style καλοκαιρινά outfits όπως ολόσωμες φόρμες και παντελόνες που ξεχωρίζουν.

Βρες γυναικεία πέδιλα για κάθε στυλ και τύπο σε μοναδικές προσφορές για λίγες ημέρες.

77248_9a.jpg

Εξίσου ελκυστική επιλογή αποτελούν και τα κλασικά σανδάλια που ταιριάζουν με όλα και μπορείς να τα επιλέξεις και για τις καλοκαιρινές σου βόλτες στο νησί! Βρες μια μεγάλη γκάμα σε επιλογές με απίθανα χρώματα και στυλ και διάλεξε αυτό που ταιριάζει σε σένα προσωπικά.

Τα σανδάλια φημίζονται για την ευελιξία και την άνεσή τους ενώ σου χαρίζουν και ανάλαφρο πάτημα. Βρες στο arte piedi τα κλασικά φλατ αλλά και πολλά ακόμη που θα αναδείξουν το στυλ και τη φινέτσα σου.

53709_1a.jpg

Αν θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου σε καλοκαιρινές επιλογές, επισκέψου τώρα το ηλεκτρονικό κατάστημα Arte Piedi και διάλεξε όλα τα κομμάτια που σου ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων και ελκυστικών προσφορών!

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι