Γιορτή λήξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού

Με το «Όνειρο της Άννας», ένα θεατρικό έργο σε διασκευή της μουσικού Χ.Λεοντάρη, έκλεισε η σχολική χρονιά για το 2ο Δ.Σ.Βασιλικού.

Ένα όνειρο που αναδεικνύει τις πιο μεγάλες αλήθειες της ζωής όταν οι Θεοί του Ολύμπου ταξιδεύουν στο σήμερα κι αντικρύζουν κάποια από τα κακώς κείμενα της σύγχρονης κοινωνίας, όπως η βία ,ο πόλεμος των συμφερόντων, η ρύπανση του περιβάλλοντος ,η χρήση φυτοφαρμάκων οι ηθικές αξίες, κ.τ.λ.

Τα παιδιά δούλεψαν πολύ με τους δασκάλους τους και μέσα από χιουμοριστικούς διαλόγους χάρισαν άφθονο γέλιο και μίλησαν για μεγάλες αλήθειες.

Οι δάσκαλοί τους Σ.Καραβάς, Α.Σερδά, Α.Μουλά ,Χ.Λεοντάρη κι οι άλλοι εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά εργάστηκαν συλλογικά και κατάφεραν το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό. Τα σκηνικά, τα κοστούμια και οι χορογραφίες εντυπωσίασαν τους θεατές.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η κ.Βάκα, ο κ.Γουρνής , ο κ.Σέρρας, άλλοι επίσημοι και πλήθος κόσμου. Η βραδιά ήταν γεμάτη έντονες συγκινήσεις, γιατί δύο χαρισματικοί δάσκαλοι , ο διευθυντής κ.Γιάννης Αρνής κι ο υποδιευθυντής κ.Γρηγόρης Ζιόγκος αποσύρονται από την εκπαιδευτική κοινότητα λόγω συνταξιοδότησης.
Οι συνάδελφοι, οι γονείς και τα παιδιά τους αποχαιρέτησαν, τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους και τους ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο.