Δείτε τι απίστευτο εμφανίστηκε κάτω από την γέφυρα της Χαλκίδας!

Απόκοσμες εικόνες που κόβουν την ανάσα στη Χαλκίδα. Όλοι ρωτούσαν το γιατί…

Πολλοί έχασαν τα λόγια τους με αυτό το θέαμα που έβλεπαν κάτω από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας.

Αυτό που βλέπαμε τελικά στην παραλία της Χαλκίδας, έχει την απάντηση του στα φυσικά φαινόμενα. Έχει όλες τις απαντήσεις ακόμα και σε αυτό που είδαν και απόρησαν οι περαστικοί κάτω από την παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας. Όσοι βγήκαν έξω από τα αυτοκίνητα τους και είδαν αυτές τις εικόνες, απόρησαν.

Αυτό που έγινε στη Χαλκίδα, ήταν να βρεθούν τόσα πολλά νεκρά ψάρια κάτω από την γέφυρα της Χαλκίδας. Δεν μπορούσαν να δώσουν μια λογική εξήγηση για το πως έγινε το φαινόμενο αυτό.

Άλλοι πίστεψαν ότι φταίει ο άνθρωπος για τα νεκρά ψάρια και άλλοι ότι κάποιος τα έριξε εκεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην θάλασσα.

Αφού πολλοί δεν μπορούσαν να δώσουν εξήγηση στο απίστευτο θέαμα, ανέβασαν την φωτογραφία στο facebook και κατάφεραν να μοιραστούν την άποψη τους και να πάρουν απαντήσεις.

Ύστερα από έρευνα μάθαμε ότι τα ψάρια πηδάνε από τη θάλασσα στη στεριά. Η εξήγηση κρύβεται στην κυριαρχία της θάλασσας όπου το πιο μεγάλο ψάρι, κυνηγά για να φάει το μικρό.

Για αυτό τον λόγο γέμισε η παραλία της Χαλκίδας με κοπάδια ψαριών. Ο αριθμός των ψαριών ήταν τόσο μεγάλος που αρκετά από αυτά βγήκαν ακόμα και στην στεριά κάτω από την γέφυρα.

Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο με πρωταγωνίστριες τα ψάρια αυτά που ονομάζονται φρίσσες και δεν έχουν πολλές διαφορές με τις σαρδέλες.

Πολλοί έχασαν τα λόγια τους με αυτό το θέαμα που έβλεπαν κάτω από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας.