Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των πανελληνίων 2021;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό δεν θα γίνει προς τα τέλη Ιουνίου. Μέσα στον Ιούλιο πάντως σύμφωνα και με τα περασμένα έτη θα έχουμε ανάρτηση με τα αποτελέσματα. Το σίγουρο είναι ότι η ανακοίνωση θα γίνει πριν το πρώτο δεκαπενθήμερο.

Με SMS στο κινητό τους θα ενημερωθούν από φέτος οι μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις τόσο για τη βαθμολογία τους όσο και για το τμήμα ή τη σχολή επιτυχίας τους.

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2021, όπως και κάθε άλλης χρονιάς, θα ανακοινωθούν σε δύο φάσεις. Σε πρώτη φάση θα βγουν οι βαθμοί και σε δεύτερη φάση θα βγουν οι βάσεις.

Οι περσινές Πανελλήνιες Εξετάσεις διεξήχθησαν με καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Όσοι συμμετείχαν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις, που διεξήχθησαν στη σκιά της πανδημίας του κορονοϊού, έμαθαν τα αποτελέσματά τους την Παρασκευή 10 Ιουλίου και, συγκεκριμένα, μετά τη μία το μεσημέρι.

Τέλος, σημειώνεται πως ο συνολικός αριθμός εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, ανέρχεται σε 77.415, μειωμένος κατά 550 θέσεις σε σχέση με πέρυσι.