Αύξηση στήθους – Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν το αποφασίσεις

Η αυξητική στήθους ή αλλιώς προσθετική στήθους είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις στην οποία υποβάλλονται οι γυναίκες παγκοσμίως, κατά την οποία ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται στο στήθος για την επίτευξη ενός επιθυμητού αποτελέσματος.

Οι λόγοι για τους οποίους οδηγούνται οι γυναίκες σε αυτή την απόφαση είναι πολλοί. Ο πιο συχνός είναι ότι δεν τις ικανοποιεί το φυσικό μέγεθος του στήθους τους και αυτό τους προκαλεί ενδεχομένως αμηχανία. Επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί μεταξύ των μαστών να μην υπάρχει συμμετρία ή φυσιολογική ανάπτυξη.

Φυσικά, μια πλαστική στήθους δεν είναι απλή υπόθεση. Πρέπει η γυναίκα που επιθυμεί να προβεί σε αυτή να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες και κυρίως να βρει τον κατάλληλο ιατρό που θα της εμπνεύσει εμπιστοσύνη και θα προχωρήσουν μαζί σε αυτή τη διαδικασία.

Η επιλογή του πλαστικού χειρουργού είναι πολύ σημαντική τόσο για το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, όσο και για την κατάλληλη ενημέρωση και προετοιμασία του ασθενούς, καθώς και την αποκατάσταση αυτού ύστερα από την επέμβαση, με ασφάλεια.

Πριν πάρεις την τελική απόφαση, θα πρέπει να συμβουλευτείς και να ακούσεις τον ειδικό. Κατά την επίσκεψή σου στο ιατρείο, ο ιατρός θα λάβει το ιστορικό σου, θα αξιολογήσει την γενικότερη κατάστασή σου και κατόπιν θα αποφανθεί για το αν μια αύξηση στήθους ενδείκνυται στην περίπτωσή σου.

Ύστερα θα σε ενημερώσει πλήρως για την εξελικτική πορεία της επέμβασης και την τεχνική που ακολουθείται, ενώ θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που μπορεί να έχεις και να σε προβληματίζουν.

Τέλος, θα σε παραπέμψει στον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η ασφάλειά σου.

Στα χέρια, λοιπόν, του κατάλληλου είναι σίγουρο ότι δεν έχετε να φοβάστε τίποτα για την πλαστική στήθους!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα nkarmiris.gr και κλείστε ένα ραντεβού ώστε ο καταξιωμένος Πλαστικός Χειρουργός Νικόλαος Ι. Καρμίρης να σας λύσει κάθε απορία.

Εύβοια νέα σήμερα

Χαλκίδα: Η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το κτίριο

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι