Απόδειξη app: Κάθε πότε πληρώνει;

Ξεκίνησε η εφαρμογή «αppodixi» που λειτουργεί πολύ εύκολα μέσω των κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας

Χρήματα θα πάρουν όσοι εντοπίσουν πλαστή απόδειξη αφού πρώτα ελεγχθεί και αξιολογηθεί από την ΑΑΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως πρόκειται για αποδείξεις που εκδόθηκαν από πειραγμένες ταμειακές μηχανές ή εάν υφίσταται κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ποια είναι τα χρήματα για τον έλεγχο αποδείξεων qr code

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό θα είναι αρκετές φορές πιο πολύ από την απόδειξη. Μπορεί να είναι έως και δέκα φορές, με ανώτατο όριο τις 2.000 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή του ποσού είναι να διαπιστωθεί μέσω του ελέγχου που θα πραγματοποιηθεί η φοροδιαφυγή η οποία έχει συντελεστεί.

Η εφαρμογή appodixi app λειτουργεί στα κινητά τηλέφωνα μέσω του Google Play Store και του App Store), και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να ελέγξουν τα στοιχεία και την εγκυρότητα μιας απόδειξης την οποία λαμβάνουν στο πλαίσιο συναλλαγής τους, σκανάροντας με το κινητό τους τηλέφωνο τον QR code που βρίσκεται σε αυτήν.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ APP, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,
Αυτή είναι η απόδειξη app

Απόδειξη app: Πως θα λειτουργεί η εφαρμογή;

Πρώτα από όλα τα αποτελέσματα αποστέλλονται αυτομάτως στο σύστημα της ΑΑΔΕ και ο καταναλωτής θα ενημερώνεται για το αποτέλεσμα του ελέγχου.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση θα έχει τη δυνατότητα να αναφέρει την απόδειξη στην ΑΑΔΕ.

Εφόσον από τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι η απόδειξη δεν είναι αυθεντική και γίνει επώνυμη αναφορά στην ΑΑΔΕ, με τη βεβαίωση του προστίμου ο φορολογούμενος-καταγγέλλων θα λαμβάνει ποσό πολλαπλάσιο της αξίας της απόδειξης μετά από λίγες ημέρες.