Χαλκίδα: Έπαθαν πλάκα με αυτό που γίνονταν σε μια αποθήκη! Φωτογραφία

Δείτε τι τρομακτικό έκαναν σε μια αποθήκη και έβγαζαν πολλά λεφτά.

Όλα γίνονταν στην Αθήνα με μια σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα. Είχε κάνει έντεκα κλοπές οχημάτων, οι οποίες διαπράχθηκαν τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2016, σε περιοχές της Αττικής.

Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο Χαλκιδέοι. Όπως προέκυψε από την πορεία της έρευνας, η εγκληματική ομάδα προέβαινε στην κλοπή οχημάτων από περιοχές της Αττικής, τα οποία στη συνέχεια μετέφερε αποθήκη στη Χαλκίδα και αφού τα αποσυναρμολογούσαν, διέθεταν τα μηχανικά τους μέρη προς πώληση.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι ο ένας Χαλκιδέος ιδιοκτήτης ενός εκ των κλεμμένων οχημάτων που είχαν βρεθεί στην επιχείρηση, είχε μεταφέρει ο ίδιος το όχημά του εκεί για να αποσυναρμολογηθεί και να πωληθούν τα μηχανικά του μέρη, δηλώνοντας ψευδώς την κλοπή αυτού στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, πετυχαίνοντας να εισπράξει σχετική αποζημίωση (15.000) ευρώ, από την ασφαλιστική του εταιρεία.

Ο ιδιοκτήτης του υποτιθέμενου κλεμμένου οχήματος, κατηγορείται για απάτη, ψευδή κατάθεση, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή της εγκληματικής ομάδας και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.