Εύβοια: Αυτή ειναι η πιο ρομαντική παραλία!

ευβοια, ρομαντικη παραλια

Είναι μια παραλία που κάθε απόγευμα προσφέρει ένα μοναδικό φαινόμενο που πολλοί το ακριβοπληρώνουν για να το συναντήσουν στα νησιά.

Μία απέραντη παραλία και με γαλαζοπράσινα νερά που γίνεται πόλος έλξης τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δεν υπάρχουν λόγια για τη φωτογραφία που θα δείτε από τις Αλυκές Δροσιάς. Είναι η πιο ρομαντική παραλία και είναι κοντά στη Χαλκίδα.

Πολλοί θα μας ρωτήσετε για το τι είναι ο ρομαντισμός. Ο ρομαντισμός είναι μια ιδέα που επηρέασε σημαντικά την τέχνη, τη μουσική, την λογοτεχνία, την φιλοσοφία και την πολιτική.

Οι ιδέες του ρομαντισμού εξακολουθούν να είναι επίκαιρες σήμερα και έχουν διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και τον πολιτισμό μας.

Μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του ρομαντισμού είναι η έμφαση στα συναισθήματα και την προσωπική έκφραση και η χρήση της φύσης ως πηγής έμπνευσης.

Ωραίος ο ρομαντισμός αλλά δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να το παρακάνουμε όπως στο παρακάτω βίντεο:

Καθημερινά χιλιάδες λουόμενοι επιλέγουν την συγκεκριμένη περιοχή για να νιώσουν έστω και για λίγα λεπτά τον χαμένο ρομαντισμό.

Μια ρομαντική παραλία με ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα.

Είναι εκείνη την στιγμή που ο ήλιος βρίσκεται στο τελικό στάδιο εμφάνισής του και δημιουργείτε κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό για τα βλέμματα!

Το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα

Σε μια παραλία κοντά στη Χαλκίδα, το φαινόμενο της δύσης του ηλίου παίρνει άλλη διάσταση.

Είναι η χρονική συγκυρία της αποχώρησης του ηλιάτορα, κατά τον Ελύτη.

Κόκκινο, πορτοκαλί και γκρι αποχρώσεις γεμίζουν τον ορίζοντα και βάφουν ό,τι βρίσκεται σε αυτό το υπέροχο πλάνο.

Δεν είναι εύκολη η περιγραφή ενός τέτοιου τοπίου για αυτό επιλέξαμε μια εικόνα να μας δώσει όλη την περιγραφή που θέλουμε να κάνουμε.

Θα δεις τον ήλιο να δύει μέσα στη θάλασσα και θα θυμηθείς όλους τους λόγους που κατά βάθος αγαπάς αυτή την πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένας κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους που επιλέγουν κοντινούς προορισμούς ως ανάσα δροσιάς.