Αλιβέρι: Έκαναν άσκηση ασφαλείας

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ πραγματοποιεί με επιτυχία άσκηση ασφαλείας της λιμενικής εγκατάστασης στο Εργοστάσιο του Μηλακίου.

Πιστός στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια των ανθρώπων του αλλά και των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ πραγματοποίησε και φέτος άσκηση ασφαλείας της λιμενικής εγκατάστασης του Εργοστασίου του στο Μηλάκι Ευβοίας.

Η ετήσια προγραμματισμένη άσκηση ασφάλειας στο Εργοστάσιο Μηλακίου, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα του Διεθνή Κώδικα για την ασφάλεια πλοίων και λιμενικών (IsPS),πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τη συμμετοχή, πέραν της διοίκησης και της ειδικής ομάδας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων του Εργοστασίου, μελών των σωμάτων ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό) καθώς και μελών της ομάδας διάσωσης Αλιβερίου, του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου και του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Κατά την άσκηση πραγματοποιήθηκε έλεγχος ετοιμότητας ανταπόκρισης σε κάθε πιθανό σενάριο κινδύνου.

Ο Βασίλης Καμπάνης, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι, δήλωσε σχετικά «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ η πρόληψη είναι ένα θέμα το οποίο αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά. Λαμβάνουμε μέτρα και βρισκόμαστε σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε κάθε πιθανή κρίση, πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Έτσι, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια όλων των ανθρώπων μας αλλά και την ευημερία των οικογενειών τους και τελικά ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε εδώ και 40 χρόνια».