Αγάπη παράνομη ΕΡΤ: Ποιοι είναι οι ηθοποιοί;

Κάθε Σάββατο στις 10 το βράδυ ξεκινά η σειρά της ΕΡΤ.

Η καταπληκτική σειρά της ΕΡΤ είναι στον αέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ποιοι είναι οι κεντρικοί ηθοποιοί στην Αγάπη Παράνομη και ποια η υπόθεση;

Ο Στάθης Θεριανός θέλει να παντρέψει τον γιο του με τη Χρυσαυγή. Όντως, ύστερα από κάποια γεγονότα, οι δύο νέοι ενώνονται.

Όμως, ο Θεριανός δείχνει σημάδια από το ανομολόγητο πάθος του προς τη νύφη του. Η γυναίκα του το αντιλαμβάνεται, αλλά συνάμα η Χρυσαυγή την κερδίζει με τον χαρακτήρα της.

Με φόντο την Κέρκυρα τού 1906, η μίνι δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ1 «Αγάπη παράνομη», σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, «ζωντανεύει» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη.

Η σειρά, έξι επεισοδίων, καταγράφει μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Κάθε ένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.