Ψηφιακή μέριμνα: Ποιοι είναι οι προμηθευτές και ποια τα καταστήματα;

Ψηφιακή μέριμνα: Ποιοι είναι οι προμηθευτές και τα καταστήματα;

Για τους σκοπούς του Προγράμματος, προμηθευτές είναι Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα που δραστηριοποιούνται νομίμως στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και συμμετέχουν με έναν τουλάχιστον από τους ακόλουθους ρόλους στο Πρόγραμμα:

Κατασκευαστές επιλέξιμου εξοπλισμού, ή επίσημοι αντιπρόσωποι αυτών, ή εξουσιοδοτημένοι διανομείς αυτών, ή ανεξάρτητοι εισαγωγείς που προμηθεύονται επιλέξιμο εξοπλισμό από τους προηγούμενους και έχουν την ευθύνη υποβολής και βεβαίωσης των χαρακτηριστικών του εξοπλισμού που θα εγκριθεί και θα επιδοτηθεί από το Πρόγραμμα.
Έμποροι λιανικής οι οποίοι μεταπωλούν τον επιλέξιμο και εγκεκριμένο εξοπλισμό στους Δικαιούχους, λαμβάνουν την εκδοθείσα επιταγή (voucher) έναντι μέρους ή του συνόλου του κόστους και εξοφλούνται από το Πρόγραμμα.

Εδώ θα δείτε τους προμηθευτές

Εύβοια ειδήσεις

1 αυτοκίνητο τρόμαξε κατοίκους της Χαλκίδας

Σκηνές απείρου κάλλους στη Χαλκίδα: Ποδηλάτης άνοιξε ομπρέλα για να γλιτώσει τη βροχή!

Ο τερματοφύλακας με την ομπρέλα: Η αξέχαστη στιγμή σε ντέρμπι της Κύμης το 1981

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.