Τι έρχεται στη Χαλκίδα αύριο βράδυ;

Χαλκίδα, βράδυ

Είναι από τις εκδηλώσεις που δίνουν ζωή σε έναν τόπο. Εκδηλώσεις που γίνονται βράδυ και οι δρόμοι πλημμυρίζουν από κόσμο.

Και στη Χαλκίδα, θα έρθει αυτή η εκδήλωση που τα περασμένα χρόνια είχε δώσει δουλειά και στα καταστήματα αλλά και ο κόσμος είχε μια ευκαιρία να βγει στους δρόμους και να περάσει καλά.

Το 2020 ήταν η πρώτη χρονιά που ακυρώθηκε η λευκή νύχτα – Θα γίνει το 2023 που πραγματικά είναι πόλος έλξης. Η τελευταία Κυριακή της αποκριάς είναι στις 26 Φεβρουαρίου 2023. Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί το καρναβάλι στη Χαλκίδα, δύο μέρες πριν, θα έρθει και η λευκή νύχτα στη Χαλκίδα.

Η Λευκή νύχτα στη Χαλκίδα θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου πριν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Οι δρόμοι της Χαλκίδας κατακλύζονταν από τους καρναβαλιστές, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης που κάνουν τα ψώνια τους στα μαγαζιά βραδινές ώρες.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για το καρναβάλι στη Χαλκίδα και σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο, ένα μεγάλο ξέφρενο πάρτι θα στηθεί στο κέντρο και τους εμπορικούς δρόμους, με μουσική, κεράσματα, δώρα, εκπτώσεις και εκπλήξεις για τους δημότες αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης, με τα εμπορικά καταστήματα, να είναι ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ για τους καταναλωτές.