Χαλκίδα: Έκαναν κολύμπι, έβαλαν καλάθια και πολλά γκολ!

Το 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας τίμησε την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Διοργάνωσε Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ανάμεσα στα τμήματα της ‘Α Γυμνασίου, πρωτάθλημα Μπασκετ ανάμεσα στα τμήματα της ΄Β και ΄Γ Γυμνασίου καθώς και γνωριμία με το άθλημα της Κολύμβησης.

Στο Ποδόσφαιρο κέρδισε η ομάδα του τμήματος Α3 στην οποία την απονομή του κυπέλλου έκανε η Υποδιευθύντρια Ιωάννα Μάλλιαρη και στο Μπάσκετ η ομάδα του τμήματος Β2, όπου την απονομή του κυπέλλου έκανε η Διευθύντρια του σχολείου Δέσποινα Παπά. Οι ομάδες ήταν μικτές (αγόρια και κορίτσια), ενώ τους αγώνες διαιτήτευσαν μαθητές μας που με χαρά έφεραν σε πέρας το δύσκολο κομμάτι της διαιτησίας.

Τα παιδιά που πήραν μέρος στην κολύμβηση, φιλοξενήθηκαν από τους προπονητές του ΕΥΒΟΪΚΟΥ Γ.Α.Σ της Κολύμβησης, Νότα ΝΙΑΧΟΥ και Απόστολο ΓΛΩΣΣΙΩΤΗ που μοιράστηκαν μαζί τους τα μυστικά του αθλήματος.

Όλες οι αθλητικές μας δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν σε πραγματικές συνθήκες έτσι ώστε οι μαθητές μας να γνωρίσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκίδας, στο γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Πάρκο του Λαού, στο Κλειστό γήπεδο Μπάσκετ ΔΑΚ ‘’ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ’’ καθώς και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας μετά από παραχώρηση από τον ΔΟΑΠΠΕΧ και τη Πρόεδρο Ελένη Αϊδινη.

Το 3ο γυμνάσιο Χαλκίδας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Ιατρό των αγώνων Κωνσταντίνο Καζανόπουλο για την παρουσία του καθώς και όλους τους καθηγητές Συνοδούς για την υποστήριξη σε αυτή την πρωτοβουλία της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Ευτυχίας Μακρή.