Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ωφελεί σημαντικά την υγεία αλλά και… την τσέπη μας!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ωφελεί σημαντικά την υγεία αλλά και… την τσέπη μας! Αποδεδειγμένα η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση της υγείας των καπνιστών συγκρητικά με τα συμβατικά τσιγάρα. Οι ειδικοί λένε πως είναι τουλάχιστον 95% πιο ασφάλες από το κάπνισμα τσιγάρων!

Σύμφωνα με τους ήδη ατμιστές πέρα από την βελτίωση της υγείας τους από τις πρώτες κιόλας βδομάδες χρήσης, είδαν και περισσότερα χρήματα στην τσέπη τους. Το άτμισμα μειώνει τα έξοδα ενός καπνιστή έως και 40%.

Αγοράζοντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο VPOD https://www.replacesmoke.com που στοιχίζει κάτι λιγότερο από είκοσι ευρώ,  μπορείτε να κόψετε οριστικά το κάπνισμα. Πρόκειται για ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό τσιγάρο που πήρε βραβείο σχεδιασμού “Red Dot Award” για τον εξαιρετικό του σχεδιασμό.

Eίναι απλό στη χρήση και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο Powerbank που λειτουργεί ως θήκη μεταφοράς αλλά και επαναφόρτισης της συσκευής VPOD. Μπορεί να φορτίσει τη συσκευή σας έως και δέκα φορές, ακόμα και το κινητό σας τηλέφωνο καθώς διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία για φόρτιση μέσω καλωδίου TYPE-C.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο VPOD διαθέτει επαναγεμιζόμενο ατμοποιήτη για να προσθέσετε υγρό αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/ygra-anaplirosis της δική σας επιλογής. Επιλέγοντας ένα υγρό αναπλήρωσης Liqua 4S Hybrid θα έχετε πλήρη αίσθηση νικοτίνης αλλά και γεύσεις. Διαθέτει δέκα διαφορετικές γεύσεις για όλες τις προτιμήσεις. Επιλέξτε μία από τις 4 καπνικές γεύσεις Virginia, Traditional, American Blend και Vanilla Tobacco και απολαύστε τα μοναδικά οφέλη του ατμίσματος.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Ένα τεράστιο πλάσμα προχωρούσε στο δρόμο!

Χαλκίδα: Μέσα στα σκουπίδια ήταν ένας θησαυρός!

Εύβοια: Προσοχή υπάρχει δηλητήριο και είναι πολύ επικίνδυνο! [Φωτογραφία]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.