Τι λένε οι ξενοδόχοι για τον κορονοϊό στην Βόρεια Εύβοια

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί στην περιοχή μας εντοπίστηκαν δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19.
Θα θελαμε να σας ενημερώσουμε πως είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία αλλά και το Δήμο ωστε να περιοριστεί οσο το δυνατόν η ζημία που έγινε και να μείνουμε ολοι ασφαλείς.
Όλοι οι τουρίστες που ειναι ύποπτα περιστατικα έχουν μεταφερθεί στο ξενοδοχείο αναφοράς και πραγματοποιούνται όλες οι νόμιμες ενέργειες.
Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να δείξετε νηφαλιότητα, ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία ωστε να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο με όσο το δυνατόν μικρότερη απώλεια.
Δεν είναι τώρα ο χρόνος για να καταλογίσουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον και να κατηγορουμαστε μεταξύ μας, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να στηρίξουμε τον τόπο μας και τις επιχειρήσεις μας.
Επίσης θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε, σας παρακαλούμε διαβάστε τα και ενημερώστε και το προσωπικό σας ώστε να ξέρουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση κρούσματος και ποιο ειναι το πλάνο δράσης.
Θα είμαστε σε επικοινωνία για οτιδήποτε νεότερο.
Με εκτιμηση
Ο Προεδρος και το Δ.Σ.
Σύλλογος Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού
25ης Μαρτίου 39
Λ. Αιδηψού, 34300, Εύβοια

Ειδήσεις σήμερα

Ένα σπάνιο πλάσμα κάθεται πάνω σε μια κολώνα στην Εύβοια [Φωτογραφία]

Πως θα γεμίσετε το σπίτι σας με εκατομμύρια λαμπάκια κάνοντας τον εντυπωσιακότερο στολισμό στην περιοχή σας με μόλις 25 λεπτά του ευρώ

Εύβοια: Δείτε τι εμφανίστηκε στο φλυτζάνι μιας γυναίκας! [Φωτογραφία]

Δείτε όλα τα νέα από την Εύβοια, τη στιγμή που συμβαίνουν, με την ματιά του Γιώργου Κουτσελίνη στο Evianews.com