Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Τα νέα της Εύβοιας σε ένα λεπτό

Σεισμική δόνηση 2,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είχαμε, τα ξημερώματα, στην περιοχή της Χαλκίδας και ταρακούνησε όλη την πόλη. Ο σεισμός εντοπίστηκε, 7,6 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά από την Χαλκίδα και σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

-Χωρίς το καθιερωμένο παζάρι, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, θα εορταστεί η μνήμη του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ίδια μέτρα ίσχυαν και πέρσι.

-Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, εξιχνιάστηκε κλοπή μηχανής, η οποία διαπράχθηκε προ δεκαημέρου στην Ερέτρια. Ως δράστης φέρεται ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

-Στην Εύβοια ανακοινώθηκαν 11 κρούσματα κορονοϊού. Στους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς καταγράφηκαν 16 στη Βοιωτία, 15 στη Φθιώτιδα, 1 στην Ευρυτανία και 1 στη Φωκίδα.

-Στην Εύβοια σήμερα και αύριο αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Χαλκίδας θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.