Συνταγή για τέλεια τρουφάκια με 3 μόνο υλικά και σε μόνο 10 λεπτά!

Τα τρουφάκια κάθε λογής τρελαίνουν μικρούς και μεγάλους! Πόσο μάλλον αν η σοκολάτα συνδυαστεί με την καρύδα. Χρησιμοποιώντας μόνο 3 υλικά μπορείς να φτιάξεις σπίτι τα πιο νόστιμα τρουφάκια καρύδας που έχεις φάει ποτέ.

Όλοι μας τρώμε γλυκά—καλώς ή κακώς. Ναι, μπορούμε να πούμε και καλώς, επειδή υπάρχουν ορισμένες γλυκές συνταγές που μπορούν να είναι πολύ υγιεινές. Αλλά τώρα μιλάμε για τα άλλα γλυκά.

Εκείνα τα αμαρτωλά, τις ένοχες απολαύσεις. Ξέρουμε ότι είναι κακά για τα δόντια.
Οι καραμέλες, τα γλυκά – και ειδικά όσα είναι μαστιχωτά και μπορούν να κολλήσουν στα δόντια – καταστρέφουν τα δόντια μας. Μένουν πάνω και είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, ακόμα και με έντονο βούρτσισμα, και τα σάκχαρά τους αποτελούν την καλύτερη τροφή για τα επικίνδυνα βακτήρια.Ένα γλυκάκι πού και πού δεν θα μας κάνει καλό.

Η τακτική τους, όμως, κατανάλωση, μας προσθέτει καθημερινά έξτρα θερμίδες που δεν χρειαζόμαστε, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τον δείκτη της ζυγαριάς να ανεβαίνει. Περιέχουν κορεσμένα λιπαρά, πολλές θερμίδες, και αν δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας, μπορεί να καταναλώνουμε μέχρι και 1.000 επιπλέον θερμίδες την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο newse