Συγκλονιστικό αυτό που είδαν οι πιστοί μέσα σε εκκλησία!

Δεν υπάρχουν λόγια όταν θα δείτε και εσείς την φωτογραφία. Μία φωτογραφία είναι αρκετή για να δείξει το μεγαλείο της πίστης μας.

Αυτό που είδαν μέσα σε μία εκκλησία ήταν συγκλονιστικό και έμεινε αξέχαστο όχι μόνο στους πιστούς αλλά σε όλο το πανελλήνιο. Η είδηση έρχεται από την Φωκίδα. Ο κλήρος μιας εκκλησίας και οι πιστοί έζησαν ένα αξιοθαύμαστο φαινόμενο. Θα το θυμούνται για πολλά χρόνια.

Πάγωσαν με αυτό που είδαν να γίνεται μπροστά μέσα στον ιερό ναό. Όλα έγιναν στην εκκλησία στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης που βρίσκεται στη Μανάγουλη Φωκίδας.

Την ημέρα της απόδοσης της εορτής του Πάσχα κοίταξαν στο στεφάνι και πραγματικά αυτό που είδαν τους ξάφνιασε.

Βρήκαν το ακάνθινο στεφάνι με άνθη μέσα στην εκκλησία. Έκπληξη και δέος μπροστά στα μάτια τους, όταν άνθισε το ακάνθινο στεφάνι που θα δείτε σε λίγο.

Το ακάνθινο στεφάνι το έφτιαξε μία ηλικιωμένη γυναίκα την Μεγάλη Πέμπτη όταν οι εκκλησίες ήταν κλειστές εξαιτίας του κορονοϊού και το έδωσε στον ιερό ναό.

Έτσι το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης κατά την ώρα του εσπερινού τοποθετήθηκε στην εικόνα του Εσταυρωμένου.  Με μεγάλη έκπληξη και θαυμασμό ο Ιερέας του Ναού, ο νεοκόρος και οι ψάλτες είδαν πως το ξερό ακάνθινο στεφάνι που ήταν κρεμασμένο στον εσταυρωμένο μπροστά στην Αγία τράπεζα, είχε πρασινίσει και έβγαλε μικρά λουλουδάκια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης (Ζωοδόχου Πηγής) στη Μανάγουλη Φωκίδας λειτούργησε για πρώτη φορά την μεγάλη Εβδομάδα φέτος λόγω των εργασιών που γίνονταν στο Ιερό Ναό Κωνσταντίνου & Ελένης.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που κατέγραψε το Nafpaktianews.gr είναι εντυπωσιακό καθώς το στεφάνι έμεινε πάνω στο σταυρό από την Μ.Πέμπτη αλλά και λόγω του ότι τις τελευταίες ημέρες περάσαμε μια περιόδου μεγάλου καύσωνα στην ευρύτερη περιοχή.

Φωκίδα νέα: Αυτό που έγινε σε εκκλησία ήταν συγκλονιστικό και θα τους μείνει αξέχαστο για πολλά χρόνια! Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία

Άνθησε το Ακάνθινο Στεφάνι του Εσταυρωμένου στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στη Μανάγουλη Φωκίδας
Άνθησε το Ακάνθινο Στεφάνι του Εσταυρωμένου στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στη Μανάγουλη Φωκίδας (πηγή: nafpaktianews.gr)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του newse.gr στο Google news

Τα νέα της Εύβοιας

Υπάρχει αργία λόγω χιονιού;

Καθαρά Δευτέρα 2023: Πότε έχουμε

Πότε είναι η Τσικνοπέμπτη 2023;

Στενή: Θα τρομάξετε αν παρατηρήσετε καλύτερα την φωτογραφία

Πυκνό χιόνι στη Χαλκίδα: Το έστρωσε παντού

Η πιο απίστευτη αγκαλιά στη Χαλκίδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις