Όταν οι παραλίες της Εύβοιας δεν ήξεραν τον κορονοϊό

Η επαφή του σώματος όταν ακουμπά την άμμο στις παραλίες, η απόσταση από τους υπόλοιπους που κάνουν το μπάνιο τους, αλλά και το κολύμπι στο νερό της θάλασσας είναι θέματα που απασχολούν φέτος τους λάτρεις της θάλασσας. Όλα έχουν αλλάξει εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19.

Παραλίες της Εύβοιας: Μπορεί να έχει έρθει ο φόβος αλλά υπάρχει και μία φωτογραφία αντίδοτο στον κορονοϊό. Μια φωτογραφία όπου κυριαρχεί η ανεμελιά και η νοσταλγία μιας άλλης εποχής που ήρθε και μας προσπέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εύβοια ειδήσεις: Το απόκοσμο πλάσμα που βρέθηκε σε παραλία

Τα χρόνια πέρασαν και μαζί με την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, έκανε την εμφάνιση της και η πανδημία.

Εξαιτίας του κορονοϊού οι επιστήμονες ανησυχούν για έναν λόγο. Ανησυχούν για την κοσμοσυρροή στις παραλίες. Αυτό που προκαλεί την εξάπλωση της πανδημίας είναι ο συνωστισμός, λένε συχνά στις ανακοινώσεις τους. Παράλληλα επισημαίνουν πως εάν δεν τηρείται η απόσταση των δύο μέτρων ο ιός μεταδίδεται πολύ ευκολότερα, είτε είμαστε σε ανοιχτό χώρο είτε είμαστε σε κλειστό χώρο, επομένως διακινδυνεύουμε ορισμένα πράγματα με το συνωστισμό.

Όταν οι παραλίες της Εύβοιας δεν φοβόντουσαν με τίποτα τον κορονοϊό- Δείτε την φωτογραφία

Στα παλιά τα χρόνια όλο το Αυλωνάρι παραθέριζε στον Κάλαμο, όπως διαβάζουμε στην σελίδα avlonari such a lovely place στο facebook. Δεν είχαν την πολυτέλεια και τα μέσα να είναι κάθε μέρα στις πλαζ. Έτσι λοιπόν επέλεγαν μία χρονική περίοδο όπου πήγαιναν στην θάλασσα και δεν κάθονταν για λίγο αλλά για πολύ.

Όπως μαθαίνουμε αυτό γίνονταν από τις αρχές Ιουλίου μέχρι του Αγίου Παντελεήμονα. Έμεναν στις καλύβες που βλέπετε στην φωτογραφία.
Ο καθένας έχει τις δικές του ιστορίες και κοινός τόπος όλων η αγάπη για αυτή την υπέροχη παραλία που βρίσκεται στον Κάλαμο.
Όλα γνήσια, απλά , αυθεντικά, όπως πρέπει να είναι η αληθινή ζωή μας.

Δείτε την φωτογραφία: Όταν οι παραλίες της Εύβοιας δεν φοβόντουσαν καθόλου τον κορονοϊό

Όπως μαθαίνουμε αυτό γίνονταν από τις αρχές Ιουλίου μέχρι του Αγίου Παντελεήμονα. Έμεναν στις καλύβες που βλέπετε στην φωτογραφία.
Όπως μαθαίνουμε αυτό γίνονταν από τις αρχές Ιουλίου μέχρι του Αγίου Παντελεήμονα. Έμεναν στις καλύβες που βλέπετε στην φωτογραφία. (πηγή φωτογραφίας: facebook.com/avlonari such a lovely place)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του evianews στο Google news