Παράκαμψη στη Χαλκίδα: Πότε αρχίζει το έργο;

Παράκαμψη Χαλκίδα, πότε ξεκινά

Το έργο για την παράκαμψη στη Χαλκίδα περιμένουν πως πως όχι μόνο οι Χαλκιδέοι αλλά και οι Ευβοιώτες. Το θέμα είναι για το πότε ξεκινά.

Θέμα ημερών είναι η υπογραφή του μεγάλου οδικού έργου. Με λίγα λόγια ξεκινά σύντομα. Όλα είναι έτοιμα προκειμένου να “πέσουν” οι υπογραφές για την παράκαμψη στη Χαλκίδα. Να θυμίσουμε πως η δημοπράτηση του έργου πραγματοποιήθηκε στις αρχές του έτους αρχικά με την υποβολή των φακέλων και στη συνέχεια με την αποσφράγιση των προσφορών. Η απόφαση για την αναδοχή του έργου λήφθηκε στις 12 Οκτωβρίου από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και πέρασε και από τη Βουλή στις 8 Δεκεμβρίου 2022 ολοκληρώνοντας την προσυμβατική περίοδο για την παράκαμψη στη Χαλκίδα.

Η παράκαμψη στη Χαλκίδα θα έχει το τμήμα αυτοκινητόδρομου Ν. Λάμψακος – Σήραγγα Βαθροβουνίου και θα είναι δύο λωρίδων κυκλοφορίας.

Η παράκαμψη στη Χαλκίδα θα έχει και το τμήμα αρτηρίας από την Σήραγγα Βαθροβουνίου – Ψαχνά.

Η διάρκεια του έργου για την παράκαμψη στη Χαλκίδα έχει οριστεί σε 48 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης που θα γίνει σε λίγες μέρες. Η παράκαμψη στη Χαλκίδα ξεκινά σύντομα και θα τελειώσει σε 4 χρόνια, πιθανών το 2027.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Πάσχα;

Φωτοβολταϊκά στέγης επιδότηση 2023: Πότε θα αρχίσει;

Voucher 400 ευρώ: Πώς θα το πάρετε

Ερέτρια: Ο δυνατός ήχος πάγωσε όσους ήταν εκεί

Κύμη: Όλο το χωριό βγήκε στον δρόμο για την παρέλαση

Έπαθαν πλάκα όταν την είδαν να κάνει βουτιές στο λιμάνι στην Κάρυστο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις