Έρχονται τα εργοτάξια για την παράκαμψη Χαλκίδας

Το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας ξεκινά μέσα στο έτος.

Την είδηση αυτή μας μετέφερε από τον υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, η Σοφία Νικολάου μιας και είχε συνάντηση μαζί του.

Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας – Ψαχνών, με τον υφυπουργό να επισημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή του δρόμου, με την εγκατάσταση εργοταξίου. Η παράκαμψη Χαλκίδας ένα εμβληματικό έργο, η ολοκλήρωση του οποίου θα δώσει έναν σύγχρονο οδικό δίκτυο που θα αλλάξει την εικόνα της περιοχής.

Που βρίσκεται το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας

Το έργο βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο υπογραφής της σύμβασης. Στόχος είναι μέσα στο έτος να έχουν στηθεί τα πρώτα εργοτάξια και να εκκινήσουν οι εργασίες για το έργο.

Το έργο της μελέτης και κατασκευής της οδικής παράκαμψης της Χαλκίδας και των Ψαχνών συνολικού μήκους 26,2 χλμ δημοπρατήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο με προυπολογισμό 210 εκατ. ευρώ.

Η οδός της Παράκαμψης Χαλκίδας με τα συνεχόμενα τμήματα της Παράκαμψης Ψαχνών και της αρτηρίας σύνδεσης Βόρειας – Νότιας Εύβοιας εντάσσεται στα έργα βελτίωσης της οδικής σύνδεσης Αθήνας και Χαλκίδας με τη βόρεια Εύβοια.

Την είδηση αυτή μας μετέφερε από τον υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, η Σοφία Νικολάου μιας και είχε συνάντηση μαζί του.

Παράλληλα, συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του αστικού ιστού της Χαλκίδας, της Νέας Αρτάκης και των Ψαχνών από τη διερχόμενη κυκλοφορία, η οποία σήμερα διέρχεται από τις παραπάνω αστικές περιοχές.

Τα νέα της Εύβοιας

Πως βλέπετε τα χρέη στην εφορία;

Προκήρυξη 2Γ 2022 ΦΕΚ: Πότε αρχίζει;

Χαλκίδα: Φόβος και τρόμος τα βράδια για τα καταστήματα

Σεισμός Εύβοια τώρα: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις