Ο κορονοϊός επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας

Μπορεί στη Χαλκίδα να κάνει πάρτι ο κορωνοϊός αλλά όπως βλέπουμε εμφανίζονται και άλλες περιοχές όπου παρατηρείται αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο. Στη Χαλκίδα βρέθηκαν σήμερα 29 άτομα. Ο αριθμός είναι στα ίδια επίπεδα με χθες.

Βλέπουμε ότι επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές εκτός από τη Χαλκίδα και την Νέα Αρτάκη. Σήμερα έδωσε κρούσματα στο Αλιβέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες κόλλησαν 2 άντρες και δύο γυναίκες.

Προβληματισμός επικρατεί και στην Νέα Αρτάκη όπου σήμερα παρουσιάστηκαν αυξημένα κρούσματα και έφτασε τα 7. 4 νέους νοσούντες είχαμε και στην Κάρυστο. Πρόκειται για άτομα που δεν είχαν σχέση με την ιχνηλάτηση των πρώτων επαφών.

Η Ιστιαία δίνει ακόμα κρούσματα. 3 άτομα νόσησαν με covid 19. Την ίδια ώρα ένα 4χρονο παιδί κόλλησε με κορωνοϊό στην Ερέτρια.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η Χαλκίδα

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά “Καλημέρα σας”, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κουτσελίνης. Κατά την διάρκεια της εκπομπής ακούστηκαν τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από σήμερα στη Χαλκίδα καθώς και για τον προβληματισμό που υπήρχε για τα σχολεία.

https://youtu.be/w0j-Y5eVJ90?list=TLPQMDYwMjIwMjEwkTrTWARKMw
Από την εκπομπή Καλημέρα σας με τον Γιώργο Αυτιά. Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες. «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε. Με συνεχείς απ΄ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εκπομπή ακολουθεί το σφυγμό της καθημερινότητας. Ειδικοί θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι εμφανίστηκε πάνω στο καμπαναριό;

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.