Κοινωνικός Τουρισμός 2020-2021: Δείτε τα αποτελέσματα -Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το “τουρισμός για όλους”;

Αναρτήθηκαν χθες, Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων – Ωφελουμένων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ.

Συνολικά θα δοθούν 300.000 επιταγές και θα ακολουθήσουν επιπλέον 70.000 σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΟΑΕΔ. Οι Δικαιούχοι και Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Τρίτη, 21 Ιουλίου και ώρα 08:00 μέχρι και την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 15:00.

Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής σάρωσης των δικαιολογητικών, οι Δικαιούχοι μπορούν να τα καταθέσουν στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 13:00.

Οι Πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους μέχρι την Πέμπτη, 23 Ιουλίου και ώρα 15:00. Δεν δίνεται η δυνατότητα στους Παρόχους να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στο αρμόδιο ΚΠΑ2.

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο δεν εξετάζονται.

Δείτε ΕΔΩ τα προσωρινά αποτελέσματα.

Σε λίγες μέρες στο tourism4all.gov.gr αναμένεται να ανακοινωθούντα αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού . Είναι πιθανό να ανακοινωθούν και μεχρι το τέλος της εβδομάας. Αναμένουμε την ανακοίνωση και θα σας ενημερώσουμε.

Οι αιτήσεις έφθασαν τις 424.031 για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού.