ΕΦΚΑ εισφορές Ιουνίου 2020: Πότε θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια;

Μάθε πότε θα πρέπει να τα πληρώσεις…
Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ Ιουνίου 2020 πληρωμής εισφορών των Μη Μισθωτών ασφαλισμένων.

Στα ειδοποιητήρια αυτά δεν θα αναγράφεται το ποσό της έκπτωσης 25% ( Ο νόμος 4690/2020 προβλέπει το ευεργέτημα της έκπτωσης του 25% για τις εισφορές μόνο του Απριλίου και Μαΐου για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοτελώς απασχολούμενους).

Την ίδια ώρα να σας πούμε ότι τρέχουν κάποια προγράμματα που προσφέρουν δωρεάν τουρισμό. Μιλάμε για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. Υπάρχει βέβαια και ο κοινωνικός τουρισμός όπου σου ζητούν κάποια στοιχεία να συμπληρώσεις όσον αφορά τον ΕΦΚΑ.

ΕΦΚΑ Ιουνίου 2020: Ποιος είναι ο αριθμός μητρώου ΕΦΚΑ;

Μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης, η οποία διατίθεται για Μισθωτούς Ασφαλισμένους, υποστηρίζεται η δυνατότητα άντλησης των ατομικών στοιχείων ασφάλισης από 1/1/2002 απ’ ευθείας από τους ίδιους ασφαλισμένους μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΕΦΚΑ.

Οι ατομικοί λογαριασμοί των ασφαλισμένων που τηρούνται ηλεκτρονικά στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΦΚΑ με τις ημέρες εργασίας και τα λοιπά στοιχεία ασφάλισης (εργοδότης, κλάδοι ασφάλισης, αποδοχές κλπ) συνθέτουν την ασφαλιστική ιστορία του κάθε ασφαλισμένου μέσω της οποίας θεμελιώνονται τα δικαιώματα για την χορήγηση παροχών.

Διαβάστε περισσότερα στο newse.gr