Εύβοια: Το φαγητό έφερε τον τρόμο στην Κάρυστο

ευβοια, φαγητο, τρομο, καρυστο

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται από την Εύβοια και πιο συγκεκριμένα από την Κάρυστο με θύμα έναν άντρα όπου το φαγητό έφερε τον τρόμο. Όλα ξεκίνησαν από το μεσημεριανό φαγητό.

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη στην Εύβοια με αφορμή τα παράπονα ενός άνδρα για το φαγητό που είχε μαγειρέψει η σύζυγός του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ήταν μεσημεριανές ώρες όταν κάθονταν στο τραπέζι του φαγητού. Ο άντρας εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την γεύση του φαγητού.

Κουβέντα στην κουβέντα, είχε σαν αποτέλεσμα, η σύζυγος του να βγαίνει εκτός εαυτού, να αρπάζει ένα… σπαθί και να αρχίσει να τον καταδιώκει μέσα στο σπίτι τους στην Κάρυστο, το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2023!

Είδε τον τρόμο μπροστά στα μάτια του. Έπρεπε να δράσει σύντομα και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

Μαζί του πήρε τους γονείς του που έμεναν μαζί στην οικία του. Επέλεξε να φύγει για να μην γίνει μεγάλος καβγάς και φτάσει η κατάσταση στα άκρα.

Το 4χρονο παιδί τους, τον έκανε να πάρει αυτή την ψύχραιμη απόφαση για να μην βλέπει τραγικές καταστάσεις σε αυτή την τρυφερή ηλικία.

Όταν βράδιασε, πίστευε ότι θα είχε ηρεμήσει το τεταμένο κλίμα στο σπίτι του και ότι όταν επέστρεφε μαζί με τους γονείς του, θα έβρισκε και πάλι την οικογενειακή του γαλήνη.

Όταν επέστρεψε αργά το βράδυ, ελπίζοντας ότι ο θυμός της γυναίκας του θα είχε ξεθυμάνει, την είδε να κραδαίνει έναν… μπαλτά και απέφυγε να μπει στο σπίτι. Με τον φόβο ότι μπορεί η μανία της να ξεσπούσε στο παιδί, ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Με τη βοήθεια μιας οικογενειακής φίλης που κράτησε απασχολημένη την 35χρονη, οι αστυνομικοί που έφτασαν, μπήκαν στο σπίτι, την αφόπλισαν και της πέρασαν χειροπέδες.