Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Αυτό είναι το «Μαϊάμι» της Χαλκίδας με την απέραντη παραλία!

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, είναι μια κατεξοχήν οικογενειακή παραλία

Το «Μαϊάμι» της Χαλκίδας με το τέλειο ηλιοβασίλεμα και την απέραντη παραλία που δεν πέφτει καρφίτσα.

Είναι μια παραλία που κάθε απόγευμα προσφέρει ένα μοναδικό φαινόμενο που πολλοί το ακριβοπληρώνουν για να το συναντήσουν στα νησιά. Μία απέραντη παραλία και με γαλαζοπράσινα νερά που γίνεται πόλος έλξης τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το σκηνικό θυμίζει κάτι από Μαϊάμι και Λαγκούνα μπιτς στην Αμερική όπου το κάθε σπίτι που βρίσκεται κοντά στην θάλασσα διαθέτει και την δική του παραλία.

Αμμουδερή, με γαλάζια ρηχά νερά θα απολαύσεις τις βουτιές σου, χωρίς να καραδοκεί ο κίνδυνος πνιγμού. Όσοι την επισκέπτονται φανατικά την αποκαλούν το «Μαϊάμι» της Χαλκίδας.

Ένα μεγάλο μέρος είναι οργανωμένο με ξαπλώστρες και ντουζιέρες. Βέβαια υπάρχουν σημεία όπου μπορείς να στήσεις την ομπρέλα σου και να χαρείς τη θάλασσα που δεν πιάνει εύκολα κύμα.

Δεν υπάρχουν λόγια για τη φωτογραφία που θα δείτε από τις Αλυκές Δροσιάς. Είναι η πιο ρομαντική παραλία και είναι κοντά στη Χαλκίδα.

Καθημερινά χιλιάδες λουόμενοι επιλέγουν την συγκεκριμένη περιοχή για να νιώσουν έστω και για λίγα λεπτά τον χαμένο ρομαντισμό.

Μια ρομαντική παραλία με ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα. Είναι εκείνη την στιγμή που ο ήλιος βρίσκεται στο τελικό στάδιο εμφάνισής του και δημιουργείτε κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό για τα βλέμματα!

Το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα

Σε μια παραλία κοντά στη Χαλκίδα, το φαινόμενο της δύσης του ηλίου παίρνει άλλη διάσταση.

Είναι η χρονική συγκυρία της αποχώρησης του ηλιάτορα, κατά τον Ελύτη. Κόκκινο, πορτοκαλί και γκρι αποχρώσεις γεμίζουν τον ορίζοντα και βάφουν ό,τι βρίσκεται σε αυτό το υπέροχο πλάνο.

Δεν είναι εύκολη η περιγραφή ενός τέτοιου τοπίου για αυτό επιλέξαμε μια εικόνα να μας δώσει όλη την περιγραφή που θέλουμε να κάνουμε. Θα δεις τον ήλιο να δύει μέσα στη θάλασσα και θα θυμηθείς όλους τους λόγους που κατά βάθος αγαπάς αυτή την πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένας κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους που επιλέγουν κοντινούς προορισμούς ως ανάσα δροσιάς.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.