Εύβοια: Αν δεις αυτό το πλάσμα στον δρόμο, να είσαι προσεκτικός [Φωτογραφία]

Το θέμα είναι να είναι μέρα και να το δεις για να προσέξεις κατά την διάρκεια της οδήγησης.

Θα πρέπει να μην τρέχεις για να μπορέσεις να το αποφύγεις για να μην γίνει ατύχημα. Η φωτογραφία είναι από τον δρόμο Χαλκίδα-Προκόπι. Πάνω στο οδόστρωμα, έκανε την εμφάνιση του αυτό το πλάσμα και δεν ήταν το μοναδικό. Μας ενημέρωσαν οι οδηγοί ότι πολλές αγελάδες κυκλοφορούν και θα τις δείτε κατά την διάρκεια της διαδρομής.

Θα πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή για να αποφύγουμε το τροχαίο ατύχημα, κυρίως τις βραδινές ώρες όπου ο φωτισμός είναι αρκετά περιορισμένος.

Αν δεν προσέξεις μπορείς να προκαλέσεις ατύχημα. Ψάξαμε στην ειδησεογραφία και βρήκαμε το 2021 ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, κοντά στην Ηγουμενίτσα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, συγκρούστηκε με αγελάδα που βρισκόταν στη μέση του οδοστρώματος. Ευτυχώς, η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο, υπέστη πολύ ισχυρό σοκ και το όχημα της έπαθε πολύ σοβαρές ζημιές. Μάλιστα, διαβάζουμε ότι τέτοιου είδους ατυχήματα έγιναν και άλλα στο παρελθόν, όταν αγελάδες βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Θα πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή για να αποφύγουμε το τροχαίο ατύχημα, κυρίως τις βραδινές ώρες όπου ο φωτισμός είναι αρκετά περιορισμένος.
Αν δεν προσέξεις μπορείς να προκαλέσεις ατύχημα. Πηγή φωτογραφίας: facebook

Το περιστατικό σημειώθηκε βραδινές ώρες, λίγο πριν από την Ηγουμενίτσα, σε μία στροφή του δρόμου και σε ένα σημείο που ο φωτισμός ήταν ανεπαρκής.

Και δεν είναι το μοναδικό τροχαίο που έχει συμβεί στην χώρα μας. Το 2020 στην Πελοπόννησο μία αγελάδα πετάχτηκε στον δρόμο με αποτέλεσμα ένα διερχόμενο δίκυκλο που επέβαιναν μια μητέρα με την κόρη της, να μην προλάβει να αλλάξει την πορεία του, χτυπώντας το ζώο καθώς και να τραυματιστούν και οι ίδιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίδομα 200 ευρώ καλοκαιριού: Πότε ξεκινά η αίτηση;

North Evia – Samos Pass: Που κάνουμε αίτηση στο gov.gr;

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2022: Πότε θα γίνει η πληρωμή;

Προσλήψεις στην δημοτική αστυνομία: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Κάρυστος: Ένα μεγάλο πλάσμα ήταν στην θάλασσα

Δείτε τι πρόκειται να γίνει σε 7 δρόμους στη Χαλκίδα

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις