Παραλία Πετάλη Εύβοια: Δακρύζεις από την απίστευτη ομορφιά

Παραλία Πετάλη Εύβοια

υτή η παραλία είναι εντυπωσιακή, σίγουρα ανάμεσα στις κορυφαίες του νομού

Υπάρχουν αμέτρητα μέρη στην Εύβοια που σε περιμένουν για απίστευτες εξορμήσεις.

Παραλίες που σε καλούν να τις γευτείς από το πρωί μέχρι να νυχτώσει.

Να απλωθείς στις αμμουδιές τους και να νιώσεις στα ρουθούνια σου την αλμύρα της θάλασσας. Πολλοί ρωτούν που βρίσκεται αυτή η παραλία.

Είναι στην Κεντρική Εύβοια και ναι, είναι η παραλία Πετάλη.

Αυτή η παραλία είναι εντυπωσιακή, σίγουρα ανάμεσα στις κορυφαίες του νομού. Με ονειρεμένα απαλή αμμουδιά με βοτσαλάκια και γαλανά καθαρά νερά, το τοπίο είναι τόσο πανέμορφο που θα σας κάνει να δακρύσετε από χαρά.

Η παραλία Πετάλη βρίσκεται στην καρδιά της Εύβοιας, έχει μία άγρια ομορφιά και είναι πολύ δημοφιλής!

Αυτή η κρυφή γωνιά της Εύβοιας, με τα κρυστάλλινα νερά και την πλούσια βλάστηση, μοιάζει να έχει βγει από κάποιο όνειρο.

Μία παραλία που βλέπει το Αιγαίο και μαγεύει όσους θα βρεθούν εκεί και θα κάνουν το μπάνιο τους. Η παραλία είναι αρκετά πλατιά και η διαδρομή για την πρόσβασή μας είναι εντυπωσιακή.

Η πρόσβαση σε αυτή την παραλία διαμάντι, γίνεται από δύο διαδρομές. Από Χαλκίδα- Αρτάκη- Καθενούς-Πάλιουρα- Άγιο Αθανάσιο- Γλυφάδα- Παραλία Πετάλη σε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά (50 χιλιόμετρα).

παραλία Πετάλη, Εύβοια
Παραλία Πετάλη

Επιπλέον, από Ψαχνά προς Τριάδα – Πάλιουρα – Άγιο Αθανάσιο – Γλυφάδα – Παραλία Πετάλη, η οποία είναι μία διαδρομής μήκους 40 περίπου χιλιομέτρων και διάρκειας γύρω στη 1 ώρα και 15 λεπτά. Η παραλία ανήκει στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.

Έχουμε ξεχάσει να ξεκουραζόμαστε ακόμα και στις διακοπές. Και όμως η ξεκούραση είναι αυτό που πρέπει να υιοθετήσουμε μιας και θα μας κάνει να γεμίσουμε από ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που θα έρθει.Φέτος όμως το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Μας είναι απαραίτητο για την ψυχική ισορροπία. Το έχουμε ανάγκη να μεταφερθούμε σε μια υπέροχη παραλία, να σουλατσάρουμε στην απέραντη αμμουδιά, να χαρούμε τον ήλιο και τα κρυστάλλινα νερά.

Οι διακοπές είναι η περίοδος που πρέπει να επιτρέψουμε στον οργανισμό μας την ηρεμία, να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη στιγμή. Να ξεχάσουμε κινητά τηλέφωνα και ρολόγια.

Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα στην παραλία Πετάλη που βλέπετε, έχει οφέλη για την υγεία μας. Θα ηρεμήσει τον εγκέφαλο, που αργότερα θα δώσει πολλά “συν” στην καλύτερη λειτουργία της μνήμης και των αντανακλαστικών.

Ένα τέτοιο μέρος, μία τέτοια παραλία που λούζεται από το Αιγαίο και που οι ντόπιοι τη λατρεύουν και την προτιμούν εδώ και χρόνια. Μάλλον ήρθε ο καιρός να τη λατρέψει και η υπόλοιπη Εύβοια και όχι μόνο.

Δείτε το βίντεο με την παραλία Πετάλη:

Παραλία Πετάλη στην Εύβοια

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.