Εύβοια: Θλίψη σε χωριό από αυτό που είδαν

ευβοια, καγκελα, κατοικοι, χωριο

Το δις εξαμαρτείν σε χωριό στην Εύβοια.

Μια κίνηση που έχει γίνει θέμα συζήτησης στις Πετριές και γενικά στην Νότια Εύβοια και κανένας κάτοικος δεν μπορεί να το χωνέψει μιας και συνέβη για δεύτερη φορά.

Στα κάγκελα είναι οι κάτοικοι εδώ και ώρες με την ασυνείδητη πράξη οδηγού στο χωριό, την ώρα που περνούσε με το αυτοκίνητο από τα στενά δρομάκια της περιοχής.

Το όμορφο καλοκαιρινό πρωινό αντί για χαρά έδωσε θλίψη από την εικόνα που αντίκρισαν οι κάτοικοι.

Θλίψη για την αποτρόπαια πράξη…

Πρωταγωνιστής άλλος ένας ασυνείδητος οδηγός που κυκλοφορούσε με μεγάλη ταχύτητα στο χωριό.

Την ώρα που διάβαινε από τον δρόμο στο χωριό Πετριές είδε μπροστά του δύο πάπιες.

Πρόκειται για τις μασκότ του χωριού που όσοι έχουν βρεθεί στο χωριό έχουν σταματήσει με τα αυτοκίνητα τους και έχουν πάρει τα κινητά τους για να τις φωτογραφίσουν.

Και είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο όπου κυριαρχεί η λατρεία σε αυτά τα αγαπημένα πλάσματα.

Μάλιστα πολλοί γονείς έχουν περάσει αρκετές φορές από το χωριό και έχουν αφήσει τα παιδιά τους να παίξουν με αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Τα συμπαθέστατα πτηνά, τα τελευταία χρόνια «βολτάρουν» στα δρομάκια του χωριού χωρίς να ενοχλούν κανέναν.

Είναι εξαιρετικά φιλικά με τους ανθρώπους που έρχονται σαν επισκέπτες στο χωριό ή κάνουν βόλτες στα σοκάκια, ενώ οι «αγαπημένοι» τους είναι τα μικρά παιδιά που τις ταΐζουν καθημερινά.

Πολλοί είναι αυτοί που διαλέγουν τις Πετριές για λίγες στιγμές ξεκούρασης, αλλά και πολλοί γονείς συνδυάζουν τη βόλτα τους με τα μικρά παιδιά τους με μια στάση στις πάπιες του χωριού.

Πετριές: Πάτησε γκάζι αντί για φρένο

Ένας οδηγός ωστόσο, δεν συμμερίζονταν όλα τα παραπάνω από ότι φαίνεται και έκανε ένα ολόκληρο χωριό να είναι στα κάγκελα με την πράξη του.

Την ώρα που είδε μπροστά του δύο υπέροχες πάπιες, δεν σταμάτησε να περάσουν.

Πάτησε το γκάζι και δυστυχώς σκότωσε τα άτυχα παπάκια, μια κίνηση που έχει εξοργίσει τους κατοίκους του χωριού.

Μάλιστα η είδηση έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα με τους χρήστες να αναζητούν τον υπαίτιο οδηγό που στέρησε την χαρά μικρών και μεγάλων.

Και δυστυχώς είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό στην περιοχή. Τέλη Μάη, μία ασυνείδητη οδηγός, είχε προβεί σε ανάλογη πράξη.