Εύβοια: Διάσημη τραγουδίστρια έκανε video clip στη Χαλκίδα!

ευβοια, διασημη τραγουδιστρια, χαλκιδα

Μια διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκίδα.

Η Χαλκίδα είναι μια πόλη που μαγεύει όλους τους επισκέπτες της, είτε είναι διάσημοι είτε όχι.

Μια πόλη που τα έχει όλα. Θάλασσα, βουνό και προπάντων ήλιο.

Μία διάσημη γυναίκα αγάπησε τη Χαλκίδα και από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε, της άρεσε τόσο που αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο με μία επιτυχία εκείνης της εποχής.

Η ίδια είναι σούπερ σταρ της Γαλλίας και λατρεύει την χώρα μας. Η Χαλκίδα έχει πολλές ομορφιές και όσοι βρεθούν εκεί μαγεύονται.

Η Χαλκίδα έχει κάτι το ανεπανάληπτο, βρίσκεται με το ένα πόδι στην Εύβοια και το άλλο στην Στερεά Ελλάδα καθώς είναι χτισμένη στις πλευρές του πορθμού του Ευρίπου.

Δεν είναι μακρυά από την Αθήνα, και έτσι δεν ήταν δύσκολο για το τηλεοπτικό συνεργείο, να βρεθεί στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα και να πραγματοποιήσει πλάνα για το βίντεο κλιπ.

Σήμα κατατεθέν και η υψηλή γέφυρα. Αυτό μάγεψε και την σούπερ σταρ της Γαλλίας που έκανε βίντεο κλιπ, μία επιτυχία τότε.

Τόσο η παραγωγή όσο και τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ έγιναν εξ ολοκλήρου στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκίδα.

ευβοια, διασημη τραγουδιστρια, χαλκιδα

Η Indila ήρθε στον νομό μας και με χρώματα ελληνικά δημιούργησε το single με τον τίτλο «SOS», το οποίο είχε τεράστια επιτυχία. Ένα τρυφερό τραγούδι που έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία.

ευβοια, διασημη τραγουδιστρια, χαλκιδα

Ανάμεσα στα μέρη της Ελλάδας που επισκέφθηκε συγκαταλέγεται και η Χαλκίδα καθώς το βιντεοκλιπ της περιέχει πανέμορφα πανοραμικά πλάνα από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας και την ίδια να τραγουδάει πάνω σε αυτήν.