Επιταγές για voucher 200 ευρώ για αγορά τάμπλετ στην ψηφιακή μέριμνα

Επιταγές για voucher

Επιταγές για voucher 200 ευρώ για αγορά τάμπλετ στην ψηφιακή μέριμνα.

Η ανακοίνωση αφορά δικαιούχους των οποίων η αίτηση εγκρίθηκε, αλλά περιμένουν την ενεργοποίηση της “έκδοσης επιταγών”. Αντίστοιχα ισχύει και για όσους δικαιούχους θα εγκριθούν στο μέλλον και μέχρι την λήξη του Προγράμματος.

Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 9 Απριλίου το απόγευμα θα είναι διαθέσιμη (εντός της εφαρμογής) η επιλογή “έκδοση επιταγών (vouchers)”.

Η επιλογή θα είναι ανοικτή και διαθέσιμη για το συνολικό χρόνο ισχύος του προγράμματος, οπότε δεν υπάρχει πιεστική προθεσμία για την είσοδο στο σύστημα και ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ενέργειας.

Όσοι δικαιούχοι έχουν φθάσει σε αυτό το βήμα, θα επιλέγουν “έκδοση επιταγών”, στη συνέχεια θα δηλώνουν-επιβεβαιώνουν και πάλι τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, και θα αναμένουν να λάβουν τους κωδικούς των επιταγών τους (αποστολή στο sms και εμφάνιση στη συγκεκριμένη σελίδα της εφαρμογής).

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τις πρώτες ημέρες η αποστολή των επιταγών θα γίνεται ελεγχόμενα και σταδιακά , προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ασφαλής και ομαλή εξέλιξη της συνολικής διαδικασίας. Εκτιμάται ότι το σύνολο των δικαιούχων που έχει εγκριθεί και αναμένει ήδη έκδοση επιταγών, θα παραλάβει τις επιταγές του έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Τα νέα της Εύβοιας

Σχολεία κλειστά αύριο Τετάρτη: Πότε θα ανακοινωθούν;

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου 2023; Τι ώρα εμφανίζονται στα ΑΤΜ

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου 2023; Τι ώρα εμφανίζονται στα ΑΤΜ

Πυργί: Δείτε ποιος βρέθηκε έξω από τα σπίτια τους!

Μόλις δεις αυτή τη φωτογραφία στην Εύβοια έρχεται το διαζύγιο!

Χαλκίδα: Σε ποια πάρκα θα γίνει ανάπλαση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις