Μεγάλη η κρίση στους εμπόρους της Χαλκίδας

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας κ. Νίκος Αίσωπος εκφράζει σε επιστολή του τα προβλήματα που δημιούργησε ο κορονοϊός στα καταστήματα της Χαλκίδας.

Σαν πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας και έχοντας πάνω από δεκαπέντε χρόνια συνεχούς προσφοράς στο φορέα, ποτέ δεν εκφράστηκα μέσω κάποιου κομματικού πρίσματος, προσπαθώντας πάντα να μεταφέρω τις θέσεις, τα προβλήματα και τις προτάσεις των συναδέλφων μου.

Για πολλοστή φορά θα εκφράσω το αδιέξοδο και την οργή του εμπορικού κόσμου για την κατάρρευση του κλάδου, με κύριο υπόλογο την κυβέρνηση και τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν. Ένα καταστροφικό μείγμα αδυναμίας ελέγχου της πανδημίας από το Νοέμβριο μέχρι τώρα -κάτι που οδηγούσε σε συνεχείς παρατάσεις των lock down- και ελλιπέστατης στήριξης των επιχειρήσεων.

Φυσικά στην εξίσωση πρέπει να μπει και ο ρόλος της αντιπολίτευσης που με μια πρωτοφανή ανωριμότητα έκλεινε το μάτι σε μαζικές διαμαρτυρίες-υγειονομικές βόμβες σαμποτάροντας την όποια προσπάθεια. Τα αποτελέσματα της κρίσης θα φανούν σύντομα όση προσπάθεια ωραιοποίησης και αν γίνεται. Οριστικό κλείσιμο καταστημάτων, ανεργία, φτωχοποίηση.

Τα νέα της Εύβοιας

Υπάρχει αργία λόγω χιονιού;

Καθαρά Δευτέρα 2023: Πότε έχουμε

Πότε είναι η Τσικνοπέμπτη 2023;

Στενή: Θα τρομάξετε αν παρατηρήσετε καλύτερα την φωτογραφία

Πυκνό χιόνι στη Χαλκίδα: Το έστρωσε παντού

Η πιο απίστευτη αγκαλιά στη Χαλκίδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις