Μεγάλη η κρίση στους εμπόρους της Χαλκίδας

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας κ. Νίκος Αίσωπος εκφράζει σε επιστολή του τα προβλήματα που δημιούργησε ο κορονοϊός στα καταστήματα της Χαλκίδας.

Σαν πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας και έχοντας πάνω από δεκαπέντε χρόνια συνεχούς προσφοράς στο φορέα, ποτέ δεν εκφράστηκα μέσω κάποιου κομματικού πρίσματος, προσπαθώντας πάντα να μεταφέρω τις θέσεις, τα προβλήματα και τις προτάσεις των συναδέλφων μου.

Για πολλοστή φορά θα εκφράσω το αδιέξοδο και την οργή του εμπορικού κόσμου για την κατάρρευση του κλάδου, με κύριο υπόλογο την κυβέρνηση και τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν. Ένα καταστροφικό μείγμα αδυναμίας ελέγχου της πανδημίας από το Νοέμβριο μέχρι τώρα -κάτι που οδηγούσε σε συνεχείς παρατάσεις των lock down- και ελλιπέστατης στήριξης των επιχειρήσεων.

Φυσικά στην εξίσωση πρέπει να μπει και ο ρόλος της αντιπολίτευσης που με μια πρωτοφανή ανωριμότητα έκλεινε το μάτι σε μαζικές διαμαρτυρίες-υγειονομικές βόμβες σαμποτάροντας την όποια προσπάθεια. Τα αποτελέσματα της κρίσης θα φανούν σύντομα όση προσπάθεια ωραιοποίησης και αν γίνεται. Οριστικό κλείσιμο καταστημάτων, ανεργία, φτωχοποίηση.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι