Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό!

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Αμαρύνθου. Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα.

-Τραγική κατάληξη είχε το κολύμπι για μια 74χρονη έξω από τη Χαλκίδα. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Αυλίδας, μια 74χρονη. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

-Πανικός προκλήθηκε σε αυλή σπιτιού όταν άγνωστος μπήκε μέσα και άρχισε να αρπάζει μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάφερε να το πάρει είδηση και αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία που κατάφερε λίγο αργότερα να τον συλλάβει.

-Σημαντική ήταν η υποχώρηση στα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Εύβοια. Συνολικά 26 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Πρόκειται για 15 άντρες και 11 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 χρόνια.

Στην Εύβοια θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά τμήματα του νομού τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2025-2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις στο stegastiko.minedu.gov.gr και πότε η πληρωμή

Επίδομα σχολικών ειδών 2026: Θα δοθεί τελικά; Τι έγινε με την ιδέα του 2023

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Κάθε πότε πληρώνει – Πότε μπαίνουν τα χρήματα για πρώτη φορά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

Πατήστε στον player για να ακούσετε ζωντανά τον Γιώργο Κουτελίνη στον Πτήση 103,2 fm

🎥 Εύβοια: Δύο ελάφια για μπάνιο στην παραλία - Το σπάνιο βίντεο

👉 Σπάνιο σκηνικό σε παραλία της Εύβοιας. Δύο ελάφια εμφανίστηκαν τα ξημερώματα στην αμμουδιά, έτρεχαν δίπλα στα κύματα και μετά εξαφανίστηκαν στο δάσος. Δείτε το βίντεο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ