Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε 1 λεπτό

Χαλκιδέοι έπεσαν θύματα σπείρας που μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων κατάφερναν να αδειάζουν τους λογαριασμούς της τράπεζας. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους και τους συνέλαβε.

Τη δυνατότητα να εκδίδουν ψηφιακά το απολυτήριο ή το πτυχίο τους έχουν οι απόφοιτοι Γυμνασίων, Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων από το σχολικό έτος 2016-2017 και εξής, καθώς είναι διαθέσιμες οι σχετικές υπηρεσίες στο gov.gr.

Σε οριστική διαγραφή των νέων τμημάτων στο Πανεπιστήμιο στα Ψαχνά, προχωρά η Υπουργός Παιδείας με νομοθετική διάταξη. Πρόκειται για τα τμήματα Διαιτολογίας – Διατροφολίας και Αγροτουρισμού.

Εκλογές έχει σήμερα ο εμπορικός σύλλογος της Χαλκίδας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Θα διεξαχθούν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του κτιρίου στην Σιώκου 4. Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

“Ψηφιακή Πύλη” άνοιξε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών και των επιχειρήσεων στις υπηρεσίες της και την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους μέσω του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προχώρησε στην δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαχείρισης αιτημάτων πολιτών και επιχειρήσεων.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους γονείς ότι οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς, για το σχολικό έτος 2021-2022, πραγματοποιούνται με ραντεβού και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, μέχρι αύριο στις 2 το μεσημέρι στους αντίστοιχους χώρους των Παιδικών Σταθμών.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ζήτησε από την Πολιτεία, την άμεση δια ζώσης επαναλειτουργία των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης & Ξένων Γλωσσών. Το αίτημα κατέθεσε ως ακολούθως, με επιστολή του στους αρμόδιους υπουργούς ο Πρόεδρος του Φορέα κ. Γιάννης Γεροντίτης.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Χαλκίδα με την θερμοκρασία σήμερα να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ηλιόλουστος θα ειναι και αύριο με το θερμόμετρο να μην σημειώνει καμμία αξιόλογη μεταβολή.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.