Γήπεδο Χαλκίδας: Πότε θα αθλούνται οι δημότες;

Τελικά το γήπεδο Χαλκίδας άνοιξε και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Θα πρέπει να έχει αθλητές και αθλούμενους έως 80 άτομα συνολικά εντός της ανοικτής αθλητικής εγκατάστασης. Οι ομάδες θα πρέπει να είναι έως τριών ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών.

Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει
προπονητής, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους. Η χρήση αποδυτηρίων δε επιτρέπεται.

Οι ώρες που μπορούν να γυμνάζονται οι πολίτες είναι από 07:00 έως 15:00 και 19:30 έως 21:00. Οι ώρες 15:00 έως 19:30 χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους αθλητές των σωματείων στίβου του Δήμου Χαλκιδέων .

Η είσοδος αθλητών, προπονητών και αθλουμένων στο Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας , γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας που έχει εκδώσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Η λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου γίνεται με πιστή εφαρμογή των ειδικών υγειονομικών Πρωτοκόλλων, που έχουν εισάγει νέους κανόνες και νέες συνθήκες άθλησης στις οποίες, όλοι και όλες πρέπει να προσαρμοστούν και να εφαρμόσουν.

Όπως η ελεγχόμενη πρόσβαση, η περιορισμένη χωρητικότητα, ο περιορισμένος χρόνος διαμονής, ή μη χρήση αποδυτηρίων, η απολύμανση πριν από κάθε χρήση των αθλητικών οργάνων, οι κανόνες πλυσίματος του αθλητικού ρουχισμού κ.λ.π..

Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις παραμένουν κλειστές προς χρήση από αθλητές και πολίτες και η άθληση το βάδισμα, το τρέξιμο, η γυμναστική μπορεί να γίνεται στους ελεύθερους χώρους, χωρίς συνθήκες συνωστισμού.

Τα νέα της Εύβοιας

Φωτοβολταϊκα επιδότηση 2023: Πότε αρχίζει;

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023: Ποια είναι η ύλη και τα εξεταστικά κέντρα;

Πως βάζουμε αλυσίδες

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Εύβοια την Τετάρτη 8/2;

Στενή: Θα τρομάξετε αν παρατηρήσετε καλύτερα την φωτογραφία

Πυκνό χιόνι στη Χαλκίδα: Το έστρωσε παντού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις