Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά!

Εύβοια-θάλασσα

Μόνο και μόνο που βλέπεις αυτή την εικόνα, μένεις με τον στόμα ανοιχτό και παθαίνεις πλάκα μιας και δεν το έχεις συνηθίσει ή πιο καλά δεν το έχεις παρατηρήσει

Δείτε τι συνέβη με την θάλασσα στην Εύβοια. Γιατί βγήκαν οι βάρκες στην στεριά; Έπαθαν πλάκα όσοι έψαχναν να βρουν τη θάλασσα στη Χαλκίδα.

Δεν είναι ένα φαινόμενο που συνέβη μόνο στην πρωτεύουσα αλλά και σε άλλες παραλίες στην Εύβοια όπου εξαφανίστηκε η θάλασσα και οι βάρκες βγήκαν στην στεριά.

Πολλοί άρχισαν να ανησυχούν αλλά οι επιστήμονες είναι καθησυχαστικοί μιας και είναι φυσιολογικό το φαινόμενο που εξαφανίστηκε η θάλασσα.

Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα

Τις τελευταίες ημέρες επανεμφανίστηκε το εντυπωσιακό φαινόμενο της άμπωτης που παρατηρείται στην Εύβοια και που έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της στάθμης της θάλασσας.

Η φωτογραφία είναι από την περιοχή του Αγίου Μηνά στη Χαλκίδα. Όπως καταγράφεται από τις εικόνες του evianews.com, η θάλασσα έχει υποχωρήσει περίπου 30 μέτρα, με τον κόσμο να περπατά εκεί που κανονικά υπήρχε νερό.

Το φαινόμενο της άμπωτης στην συγκεκριμένη περιοχή, συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό, ενώ τις τελευταίες μέρες έγινε εντονότερο με αποτέλεσμα στην περιοχή να έχουν τραβηχτεί τα νερά τουλάχιστον 30 μέτρα.

Η άμπωτη που σημειώθηκε στη Χαλκίδα, είχε ως αποτέλεσμα τα νερά του Ευβοϊκού να τραβηχτούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Τραβήχτηκαν τα νερά στη Χαλκίδα

Απίστευτες εικόνες με την άμπωτη στη Χαλκίδα

Αυτό που βλέπετε πριν λίγες μέρες ήταν θάλασσα. Το φαινόμενο της άμπωτης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων όσων κάνουν την βόλτα τους στην Λιανή άμμο της Χαλκίδας.

Τα νερά έχουν τραβηχτεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και βλέπετε αυτές τις μοναδικές εικόνες.

Η θάλασσα προσωρινά εξαφανίστηκε. Στην θέση της, έμεινε μια μεγάλη ακτή. Η άμπωτη «τράβηξε» τη θάλασσα.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Η φωτογραφία στην κορυφή βουνού που κόβει την ανάσα!

Εύβοια: Αυτό ήταν το πιο τρομακτικό κολύμπι στην παραλία!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι