Κορονοϊός: Μεγάλη η ανησυχία για τη Χαλκίδα!

Έγινε μάλιστα σύσκεψη το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2021 στο Δημαρχιακό Μέγαρο μιας και η ανησυχία για τη Χαλκίδα είναι μεγάλη.

Εδώ και δύο ημέρες επικρατεί έντονη η ανησυχία στην Εύβοια εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων.

Ανησυχία από τον Φάνη Σπανό

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

Όλοι ανησυχούμε πλέον για το ενδεχόμενο να επιδεινωθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα και στα όρια του Δήμου Χαλκιδέων, όπως συνέβη δυστυχώς στη Βοιωτία.
Όλοι θα πρέπει να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο.

Στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη που είχαμε με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα και με εκπροσώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, συναποφασίστηκε:

  • Να διενεργηθούν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) στη Χαλκίδα και τη Νέα Αρτάκη. Αύριο, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, από τις 10:30 έως και τις 13:30, η Ομάδα Covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιεί rapid tests, στις αρχές της οδού Αβάντων (πίσω από Δικαστικό Μέγαρο).
  • Να ενταθούν οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας από την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Περιφέρεια.
  • Να ξεκινήσει νέος κύκλος απολυμάνσεων στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας και στη συνέχεια σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Χαλκιδέων.

Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, ότι είναι αναγκαία η τήρηση των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Είναι ο μόνος δρόμος για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Μεγάλη η ανησυχία για τη Χαλκίδα!

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.