Αλιβέρι: Δείτε τι προσγειώθηκε στο τραπέζι τους την ώρα που έπιναν καφέ!

αλιβερι, τραπεζι, καφε

Η ώρα του καφέ είναι ιερή για πολλούς από εμάς. Είναι η στιγμή που ξεκουραζόμαστε και μοιραζόμαστε ωραίες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους.

Μια παρέα στην Νότια Εύβοια, την ώρα που έπινε το καφέ της, προσγειώθηκε κάτι στο τραπέζι που τους έκανε τρομερή εντύπωση και είναι πολύ σπάνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβηκε πάνω στο τραπέζι την ώρα που μια παρέα χαλάρωνε στο Αλιβέρι, πριν πολλούς μήνες.

Εκεί μπορούσε να κάτσει, εκεί κατάφερε να βρεθεί μια κουκουβάγια όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία. Από την αρχαιότητα ταυτιζόταν με τη σοφία. Οι αρχαίοι Έλληνες τη θεωρούσαν το σύμβολο της θεάς Αθηνάς.

Τα ζώα χαρίζουν απίστευτες στιγμές και θα το δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Μέσα σε ένα λεπτό θα δείτε αστείες στιγμές με πρωταγωνιστές τα ζώα.

Στην προκειμένη περίπτωση η κουκουβάγια αποδείχτηκε κοινωνική μιας και κάθισε για λίγο στο τραπέζι και οι παρευρισκόμενοι φωτογράφισαν την στιγμή αποθηκεύοντας την στις ψηφιακές τους αναμνήσεις.

Παράλληλα την δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα και έγινε viral μιας και είναι αρκετά σπάνιο να πίνεις καφέ μαζί με μία κουκουβάγια.

αλιβερι, τραπεζι, καφε

Ήταν πολλοί τυχεροί μιας και τα περισσότερα πτηνά φοβούνται τον άνθρωπο, όπως ένα σπάνιο πλάσμα που είχε βρεθεί στη Χαλκίδα και μόλις το πλησιάσαν οι περαστικοί, άνοιξε τα φτερά του και πέταξε, φεύγοντας μακριά.