Ψαχνά: Ένας τρομακτικός ήχος τον ξύπνησε και βγήκε στο μπαλκόνι!

ψαχνα, τρομακτικοσ ηχοσ, ξυπνησε, μπαλκονι

Ο θόρυβος τον ξύπνησε τα ξημερώματα στα Ψαχνά. Ο τρομακτικός ήχος έρχονταν από την αυλή όπου εκεί είχε σταθμεύσει το όχημα του.

Χωρίς να καθυστερήσει ούτε λεπτό, βγήκε στο μπαλκόνι όπου εκεί είδε άγνωστους να έχουν πλησιάσει το αυτοκίνητο του. Οι δράστες έκοβαν τον καταλύτη του αυτοκινήτου του και όταν τον αντιλήφθηκαν μπήκαν σε αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει λίγα μέτρα μακρυά και έγιναν καπνός.

Στις αρχές του καλοκαιριού 2022 πρωτοεμφανίστηκε αυτό το φαινόμενο με τα αυτοκίνητα στην Εύβοια. Ύστερα από πολλές έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν δέκα περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα, σε περιοχές των Δήμων Κύμης – Αλιβερίου και Ερέτριας.

Μάλιστα ενώ είχαμε ηρεμήσει για αρκετό καιρό, πάλι εμφανίστηκε το φαινόμενο στα Ψαχνά. Η κλοπή των καταλυτών είναι ένα φαινόμενο που έχει πάρει διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, λόγω από τη μια της ευκολίας με την οποία κλέβονται, αλλά και από την άλλη, των πολύτιμων υλικών που έχουν οι καταλύτες στο εσωτερικό τους και αυξάνουν την αξία τους.

Η κλοπή ενός καταλύτη αυτοκινήτου γίνεται άνετα στο φως της ημέρας καταδεικνύοντας την ευκολία με την οποία γίνεται η όλη διαδικασία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταλύτες χρησιμοποιούνται και ως ανταλλακτικά, λόγω της έλλειψης που υπάρχει αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, και έχουν αρκετή ζήτηση στην αγορά των μεταχειρισμένων.